Beylikdüzü´nden Arsuz dayanışması

Hatay´da son aylarda yaşanan yangınlarda hasarların yaralarını sarmak üzere ‘Beylikdüzü´nün dayanışma ruhuyla´ Hatay´a geldiklerini belirten Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ve beraberindeki heyet çalışma ziyaretini

GÜNCEL 13.11.2020 23:28:42 0
Beylikdüzü´nden Arsuz dayanışması

Arsuz´da narenciye ve zeytin fidelerini bahçeleri zarar gören ailelere dağıtılmak üzere Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven´e teslim eden, bir ailenin bahçesinde zeytin fidanı dikimine katılan Beylikdüzü Belediye Başkanı Çalık, büyükbaş hayvanları telef olan ailelere de hayvanları teslim etti.

İstanbul Milletvekili ve CHP PM üyesi Gökan Zeybek, milletvekilleri Suzan Şahin ve İsmet Tokdemir, HAYMEDER Başkanı Murat Kudret´in de katıldığı Arsuz programına Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven´e geçmiş olsun ziyaretiyle başlayan heyet, Nardüzü mahallesinde fidan dikimi gerçekleştirdi. Ardından hayvanları zarar gören aileleri ziyaret eden Başkan Çalık ve beraberindekiler, Karahüseyinli mahallesinde yangından hasar gören ve onarım desteği verdikleri konutta inceleme yaptı, aileyle biraraya geldi.

Çalık: İzlemekle kalamadık

Hataylı iş insanlarının ciddi katkılarıyla evleri yangından etkilenenler için de bir kampanya yürüttüklerini belirten Başkan Çalık, “Biz aslında geçmiş olsun demek için Hatay´dayız. Belen´de çıkan yangını endişe ve üzüntüyle izledik. Beylikdüzü olarak sadece izlemekle de kalmayarak bölgemizde yaşayan Hatay´lı iş insanları ve yine bölgemizde aktif bir şekilde faaliyet gösteren HAYMEDER ile ne yapabiliriz diye düşündük. Gördük ki bu yangından vatandaşlarımızın yanı sıra, birçok narenciye ve zeytin bahçeleri de etkilendi. Biz de Beylikdüzü ve İstanbul olarak burada neler yapabiliriz düşüncesiyle buraya geldik. Umut olmak için, umut tohumları yeşertmek için yapalım. Hatay´da yaşayan bütün yurttaşlarımızın yaşamış olduğu travmayı paylaşıyoruz. Biz Hatay´a umudun tohumlarını ekmek, yalnız olmadıklarını hissettirmek istedik. Yangında bahçesi zarar gören vatandaşlarımıza zeytin ve narenciye fidesi hibe ettik. Bunun yanı sıra hayvancılıkla uğraşan vatandaşımızın telef olan hayvanlarına bir nebze olsun faydamız olsun diye hayvan desteği de verdik” diye konuştu.

Güven: Arsuz´a nefes oldular

Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven de Beylikdüzü belediye Başkanı Çalık ve beraberindeki heyetin yangından kalan yaraları sarmak üzere İstanbul´dan dayanışma ruhuyla geldiklerini kaydetti. Güven, “Yangından en çok etkilenen bölgelerimizde fidanlarımızı toprakla buluşturduk, yangından zarar gören evlerimizde gerçekleştirilen tadilatları inceledik. Gerçekleştirdikleri yardımlarla Arsuz´umuza nefes olan Beylikdüzü Belediye Başkanımız Mehmet Murat Çalık´a HAYMADER Başkanımız Murat Kudret´e, CHP İstanbul Milletvekilimiz Gökhan Zeybek´e ve her zaman yanımızda olan partimizin Hatay milletvekillerine teşekkür ediyorum” dedi.

/resimler/2020-11/14/1350099785273.jpg

/resimler/2020-11/14/1351070411563.jpg

/resimler/2020-11/14/1351506506026.jpg

/resimler/2020-11/14/1352572757259.jpg


Emekli, seyyanen 12 bin lira zam istedi

"Hatay’ı yatırım ve istihdam cenneti haline getireceğiz"

"Şehri daha yaşanabilir kılacağız"

"Önceliğimiz depremzedeleri konut sahibi yapmak"

“İskenderun'u yaşanabilir hale getireceğiz”

EMEP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Karaca: Bu seçim, Hatay halkının hayata kalma seçimidir

“İnsanlar hala yarını göremiyor”

Akbay ailesinin acısı

Mobil Basın Evi, seçimde gazetecilerin hizmetinde

Sarıseki stadyumu yarın açılıyor

GC, Gazeteci Kitapları Sergisi açtı

Rektörün danışmanlığını yapacağı projeye, TÜBİTAK desteği

Dörtyol-Payas karayolunda kaza: 6 ölü, 1 yaralı

MKÜ sınav yönetmeliğinde değişiklik yapıldı

"Hatay’a karşı tarihi bir sorumluluğumuz var"

  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29