Bilgiç ve Çalışkan´dan parti ve sendika ziyareti

Saadet Partisi (SP) Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Muammer Bilgiç ve Dr. Necmettin Çalışkan Hatay´da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Bilgiç ve Çalışkan ziyaretlerde güncel gelişmeleri değerlendirdi, adil düzen vrgusu yaptı.

3.11.2017 12:00:20 0
Bilgiç ve Çalışkan´dan parti ve sendika ziyareti

 

SP Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe, Başkan Yardımcısı F. Serdar Özal ve Teşkilat Başkanı Mehmet Harputluoğlu´nun da eşlik ettiği ziyarette Bilgiç ve Çalışkan, AKP Hatay İl Başkanlığı, CHP Hatay İl Başkanlığı, Hatay Gazeteciler Cemiyeti, EHDAV, Memur-Sen, Eğitim-Bir-Sen, Eğitim İş ve Sağlık Emekçileri Sendikası´nı ziyaret etti.
Ziyaretlerin ardından Antakya´dan yayın yapan bir radyo kanalındaki programa konuk olan Muammer Bilgiç, “Meselemiz ne eski partilerin varlığı ne yeni partilerin kurulması; meselemiz hepimizi sömüren, hepimizi köleleştiren küresel sistemdir” dedi.
Kölelik vaat eden sistem karşısında hangi partiden olursa olsun, hangi düşünceden olursa olsun her insanın kalbine dokunmak ve bu sömürüye karşı uyanık olmaya çağırma gayretinde olduklarını kaydeden Bilgiç, 'Ne iktidar partisine oy verenlerin tamamı bu küresel sömürü sistemini onaylıyorlar ne de muhalefet partilerine oy verenlerin tamamı bu sistemin farkındalar. Tüm gayretimiz, hepimize kölelik vaat eden küresel sistem karşısında, hangi partiden olursa olsun, hangi düşünceden olursa olsun her insanın kalbine dokunmak ve bu sömürüye karşı uyanık olmaya çağırmaktır. İnsanlara kızmadan, insanlara bağırıp çağırmadan, meseleleri şahsileştirmeden, en güzel şekilde ne istediğimizi anlatacağız. Toprağı ekip biçme, demiri dövüp şekillendirme, pazara gidip ürünümüzü satma hakkımızın elimizden alınmasının kölelik getireceğini görüyoruz. Biz sermayenin belirli ellerde toplanmasına karşıyız. Biz adil bir düzen istiyoruz. Biz kula kulluk doğuran sistemi reddediyoruz” diye konuştu.


Emekli, seyyanen 12 bin lira zam istedi

"Hatay’ı yatırım ve istihdam cenneti haline getireceğiz"

"Şehri daha yaşanabilir kılacağız"

"Önceliğimiz depremzedeleri konut sahibi yapmak"

“İskenderun'u yaşanabilir hale getireceğiz”

EMEP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Karaca: Bu seçim, Hatay halkının hayata kalma seçimidir

“İnsanlar hala yarını göremiyor”

Akbay ailesinin acısı

Mobil Basın Evi, seçimde gazetecilerin hizmetinde

Sarıseki stadyumu yarın açılıyor

GC, Gazeteci Kitapları Sergisi açtı

Rektörün danışmanlığını yapacağı projeye, TÜBİTAK desteği

Dörtyol-Payas karayolunda kaza: 6 ölü, 1 yaralı

MKÜ sınav yönetmeliğinde değişiklik yapıldı

"Hatay’a karşı tarihi bir sorumluluğumuz var"

  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29