Bina girişinde ateş ölçülüp dezenfektan veriliyor

Toplum sağlığını korumak ve koronavirüsün yayılımına karşı Belen Belediyesi tarafından çalışmalar kapsamında belediye binasına giriş yapan herkesin ateşini ölçüp, vücut ısısına bakan ve el dezenfektanı kullanmaları yönünde u

GÜNCEL 18.03.2020 10:53:57 0
Bina girişinde ateş ölçülüp dezenfektan veriliyor

İskenderun/SES

Temizlik işleri müdürlüğüne bağlı ekipler ilçe genelindeki tüm çöp konteynerleri dezenfektan ilacıyla temizlerken, belediye´ye girişlerde ve katlarda dezenfektan ile virüse karşı önlem alınıyor.
Sağlık Bakanlığının resmi internet sayfasını yakından takibe alıp, gelişmelerden bire bir haklı bilgilendirme yolunu seçtiklerini belirten Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, “Halkın sağlığını korumak amacıyla bakanlığımızın yaptığı yönlendirmeler doğrultusunda hareket ediyoruz. Korona virüs´ün yayılma riskine karşın, belediyemize ait tüm ödemeleri https://e-hizmet.belen.bel.tr/ resmi internet sitemizden, online olarak da yapılabilir” dedi.
Sağlık Bakanlığının hazırladığı ve korona virüs riskine karşı 14 kurala uyulması yönünde halka hatırlatmada bulunan Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Covid-19 hastalığı hakkında ayrıntılı bilgi için Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü´nün internet sitesi ‘hsgm.saglik.gov.tr´ ve bakanlığın sosyal medya hesaplarının da takip edilmesini istedi.
Gül, şu bilgilendirmeyi paylaştı: “Ellerimizi sık sık su ve sabunla 20-30 saniye kadar yıkamalı, mümkün olduğunca kalabalık yerlerden uzak durulmalı, yaşadığımız çevrenin hijyenine önem vermeliyiz. Kapı kolları, armatürler, lavabolar gibi sık kullanılan yüzeylerin temizliğini her gün yapmalı. Sağlık Bakanlığının açıklamaları ve uyarılarını dikkate almalıyız. Moralimizi yüksek tutup, gerekli önlemi almalı yetkililerin de uyarılarına uymalıyız.”


Emekli, seyyanen 12 bin lira zam istedi

"Hatay’ı yatırım ve istihdam cenneti haline getireceğiz"

"Şehri daha yaşanabilir kılacağız"

"Önceliğimiz depremzedeleri konut sahibi yapmak"

“İskenderun'u yaşanabilir hale getireceğiz”

EMEP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Karaca: Bu seçim, Hatay halkının hayata kalma seçimidir

“İnsanlar hala yarını göremiyor”

Akbay ailesinin acısı

Mobil Basın Evi, seçimde gazetecilerin hizmetinde

Sarıseki stadyumu yarın açılıyor

GC, Gazeteci Kitapları Sergisi açtı

Rektörün danışmanlığını yapacağı projeye, TÜBİTAK desteği

Dörtyol-Payas karayolunda kaza: 6 ölü, 1 yaralı

MKÜ sınav yönetmeliğinde değişiklik yapıldı

"Hatay’a karşı tarihi bir sorumluluğumuz var"

  • BIST 100

    9046,92%2,73
  • DOLAR

    32,33% 0,24
  • EURO

    35,11% 0,00
  • GRAM ALTIN

    2295,54% 0,81
  • Ç. ALTIN

    3843,36% -0,29