Bir festivalde 7 panel

Evvel Temmuz Festivali kapsamında düzenlenen 'Türkiye´de siyasi gelişmeler ve seçimlerin etkileri' konulu panel düzenlendi.

GÜNCEL 15.07.2019 10:57:23 0
Bir festivalde 7 panel

Akın Bodur/İskenderun

 Samandağ Belediyesi Yeni Sahne konferans salonunda düzenlenen panelin konuşmacıları Hatay milletvekili Mehmet Güzelmansur, Adana Milletvekili Tülay Hatimoğulları, ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu oldu, panelin moderatörrlüğünü ise CHP Hatay İl Başkanı H. İbrahim Özgün yaptı.
Evvel Temmuz Festivalinde 'Yerel yönetimlerde kadın ve sığınaklar', 'Ülkemizde insan hakları ve mahpuslar', 'Ortadoğu´da emperyalizmin projeleri ve siyasal durum', 'Antakya´da Arap hristiyanlar', 'Türkiye´de ekonomi ve siyaset', 'Alternatif eğitim' konulu paneller de düzenlendi; Yeni Türkü, Gece Yolcuları grubu, Cevdet Bağca ve Pınar Aydınlar kanser verdi, 'Duvarları delen çizgiler' adlı sergi açıldı, 'Emen anne' belgeseli de gösterildi.
Festival kapsamında düzenlenen panel için Hatay´a gelen CHP İstabul İl Başkanı Kaftancıoğlu, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş´ı makamında ziyaret etti, yerel seçimlerde yaşan süreç, seçimlerin kazanımları ve İstanbul´da yapılan çalışmalarla ilgili değerlendirmede bulundu. Hatay ziyaretinde, gezi ve ODTÜ´ye destek protestolarında yaşamlarını yitiren Abdullah Cömert, Ali İsmail Korkmaz ve Ahmet Atakan´ın ailelerini de ziyaret eden Kaftancıoğlu´na bazı ziyaretlerinde Hatay Milletvekilleri Güzelmansur, Serkan Topal ve Suzan Şahin ile CHP Hatay İl Başkanı Özgün de eşlik etti, onlarla çeşitli değerlendirmede bulundu. Hatay Milletvzekili Güzelmansur, sosyal paylaşım sitesinden yaptığı bir paylaşımda 'CHP İstanbul İl Başkanımız Canan Kaftancıoğlu ile birlikte, CHP Hatay İl Başkanlığımızda aile içi sohbet edip, karşılıklı istişarelerde bulunduk. Fikirlerimizi, düşüncelerimizi ve hayallerimizi paylaşarak birbirimize sahip çıkacağız. Aydınlık ve güzel Türkiye´yi, mücadele ederek kuracağız' ifadesine yer verdi.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,58% 0,22
  • EURO

    34,84% 0,53
  • GRAM ALTIN

    2417,04% -0,63
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00