Bir kentin iki takımının mücadelesi

Hatay Amatör Ligi

SPOR 4.12.2019 11:03:26 0
Bir kentin iki takımının mücadelesi

Orhan Yıldız/İskenderun

Hatay´da amatör lig maçları farklı kent ve sahalarda sürüyor.
Hatay Süper Amatör Liginde mücadele eden Samandağ Gençlerbirliği Spor, aynı kentin takımı Samandağ Spor´u 2-0´lık skorla yendi. Bu sonuçla, Samandağ Gençlerbirliği Spor, Samandağ´ın derby mazında attığı iki golle sahadan üç puanla ayrılan takım oldu. Karşılaşmada Samandağ Gençlerbirliği Spor´un gollerini Sezer ile Yusuf attı. Bu sonuçla Samandağ Gençlerbirliği Spor, ligdeki puanını 24´e çıkarırken, Samandağ Spor ise 21 puanda kaldı.

Meydan, deplasmanda yendi: 3-0
Hatay 1. Amatör Ligi B Grubunda mücadele eden İskenderun Meydan Gençlik, Turunçlu Gençlik Spor´u 3-0 mağlup etti. Defne Atatürk Stadında oynanan karşılaşmada Meydan Gençlik Spor´un gollerini Burhan Şimşek, Hakan Kaya, Aydın Işık kaydetti. Bu sonuçla İskenderun Meydan Gençlik Spor ligdeki puanını 19´a çıkarırken, kulüp yönetimi de takıma galibiyet yemeği verdi.

U 19´da lider 5 Temmuz
Hatay Amatör Gençler Ligi U 19 kategorisi B Grubunda mücadele eden 5 Temmuz İskenderun Spor, deplasmanda Kırıkhan Spor´u 2-1 mağlup etti. Kırıkhan Stadında oynanan karşılaşmada 5 Temmuz İskenderun Spor´un gollerini Doğukan Tekerek ve Kadir Kurt atarken, Kırıkhan Spor´un golünü de Yunus kaydetti. Bu sonuçla, 5 Temmuz İskenderun Spor, ligdeki puanını 27´ye yükseltti ve grup lideri oldu. 22 puanı bulunan Karaağaç Spor haftayı bay takım olarak maç oynamadan geçirirken, ligde 25 puanı bulunan Kayra Spor´un ise 1 maç eksiği bulunuyor.
Ligde oynanan diğer karşılaşmalarında ise şu sonuçlar alındı:
Payas Spor: 0-İskenderun Kayra Spor: 1
Bekbele Gençlik Spor: -Nardüzü Gençlik: 0
Erzin Spor: 2-Kırıkhangücü Spor: 1.
Bu sonuçlarla birlikte, İskenderun Kayra Spor 25 puan ile ikinci sırada bulunuyor.

U 16 kategorisinde Karaağaç 6-1 yendi
Hatay Amatör Gençler Ligi U 16 kategorisi C Grubunda mücadele eden takımlar arasında yer alan Karaağaç Spor, Arsuz İlk Adım Spor´u 6-1´lik skorla mağlup etti. Arsuz Belediyesi Karaağaç Spor Tesislerinde oynanan karşılaşmada Karaağaç Spor´un gollerini Barış Zorlu (3), Enes Sağlam, Mithat Kurt ile Efe Kamber atarken, İlk Adım Spor´un golünü de Güven Yürekten kaydetti.
Hatay Amatör Gençler Ligi U 16 kategorisi C Grubunda İskenderun Kayra Spor, aynı kentin takımı İskenderun Efsane Spor´u 5-0 mağlup etti. İskenderun belediyesi Sarıseki Spor Kompleksinde oynanan karşılaşmada Kayra Spor´un gollerini Samet Horoz (3), Hamza Can ile Furkan Kaya attı. Bu sonuçla ligdeki puanını 34´e yükselten Kayra Spor, grup lideri oldu.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,47% -0,21
  • EURO

    34,93% 0,38
  • GRAM ALTIN

    2438,49% 0,65
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04