'Bir teşkilatım vardı, şimdi iki oldu'

´Cumhur İttifakı´nın Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı AKP´li İbrahim Güler, Altınözü´nde seçim ziyaretlerinde bulundu ve yöre halkına seslendi.

GÜNCEL 13.02.2019 11:37:42 0

İskenderun/SES

Altınözlülerin gereken hizmeti CHP´li belediyenin anlayışı yüzünden alamadığını savunan AKP adayı Güler, 31 Mart´ta bunun değişeceğini söyledi.
Hatay Büyükşehir belediye bütçesinin 7,5 katrilyon olduğunu anlatan ve 5 yılda Hatay´a ne yapıldığını soran AKP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Güler, 'Altınözü´ne ne yapıldı, hiçbir şey. Paralar çarçur edildi. O makamlar babalarının makamı değil, hizmet makamı. Bu milletin parasını çarçur ettirmeyiz ve bunun hesabını soracağız. Ben Hataylıyım, Hataylı olmaktan gurur duyuyorum. Altınözü ve 15 ilçeye, Hatay´ın tamamı, en batısından doğusuna kadar hizmet alacak. Hatay´ı imar edeceğiz, inşa edeceğiz, İhya edeceğiz' dedi. 
Daha önce AKP´nin Hatay il başkanlığını yaptığını anımsatan İbrahim Güler, 'İl başkanıyken benim bir teşkilatım vardı. Cumhur ittifakıyla birlikte, şimdi iki teşkilatım var ve hep beraber çalışıp, omuz omuza vererek, gayret ve samimiyet içinde iki teşkilat olarak bu zaferi Hatay´ın burçlarına dikeceğiz. Bu süreç içerisinde bize düşen önce millet önce memleket demek' diye konuştu.
Cumhur İttifakının Hatay Belediye Başkan adayı İbrahim Güler´in Altınözü ziyaretinde, Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, AKP ve MHP´nin Altınözü ilçe başkanı ve yöneticileri ile belediye meclis üyeleri de eşlik etti

 


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,57% 0,19
  • EURO

    34,72% 0,25
  • GRAM ALTIN

    2420,85% -0,48
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00