Birinci ´saygı´ takımı

Sosyal Uyum Futbol Turnuvası

GÜNCEL 16.01.2020 10:31:42 0
Birinci ´saygı´ takımı

İskenderun/SES

İskenderun Gençlik Merkezi ve Uluslararası Göç Örgütü (İOM) işbirliğiyle kentte düzenlenen 'Pas Uyum” adlı Sosyal Uyum Futbol Turnuvasının finalleri yapıldı. Turnuvada dereceye giren takımlara kupaları törenle verildi.
İskenderun Gençlik Merkezi halı sahasında yapılan turnuva ve kupa törenine, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Uluslararası Göç Örgütü (İOM) Hatay Ofis Müdürü Aws Ezzi ile Hükümet İrtibat Koordinatörü Cemil Carcar, proje sorumlusu Khail Omarshah, ulusal proje sorumlusu Muratcan Apaydın, Gezici psikososyal destek ekibi takım lideri Cafer Yüksek, İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin ile İskenderun Milli Eğitim Müdürü Kenan Köseoğlu, okul müdürleri ve öğretmenler de katıldı.
İskenderun Gençlik Merkezinden yapılan açıklamaya göre, sekiz takımının katıldığı Sosyal Uyum Futbol Turnuvasında, hoşgörü, kardeşlik, barış, saygı, birlik, uyum, dostluk ve iyilik adıyla yarışan takımlardan, turnuva birinciliğini Saygı Takımı, ikinciliği Birlik Takımı, üçüncülüğü de Uyum Takımı kazanırken, dördüncü ise Kardeşlik Takımı oldu. Açıklamada, dereceye giren takım ve sporcularına kupa ve madalyalarının kaymakam Yönden, Uluslararası Göç Örgütü yetkilisi Ezzi ve İskenderun Milli Eğitim Müdürü Köseoğlu tarafndan verildiği belirtildi. Turnuvanın kupa törenine katılan konuklar ve sporculara çeşitli ikramlar da yapıldı.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00