'Birliği, beraberliği sağlayacak partiyiz'

Saadet Partisi (SP) Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Yıldız, seçim çalışmalarını partisinin adayları ve yöneticileriyle birlikte İskenderun ve Belen´de sürdürdü.

SİYASET 18.03.2019 10:30:15 0

İskenderun/SES

SP adayları, İskenderun´da ticaret odası, esnaf odaları birliği, İskenderun Kuyumcular Odası, Belen´de Kaymakamlık ve esnaf ziyareti yaparak, seçim çalışmalarına devam etti. SP GİK Üyesi Necmettin Çalışkan, partinin İskenderun Belediye Başkan adayı Halil Çelik, Belen Belediye Başkanı Zekeriya Ege, Yayladağı Belediye Başkan adayı Serkan Uğraş ve Samandağ Belediye Başkan adayı H. İsmail Önal´ın katıldığı ziyaretlerde konuşan SP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yıldız, parti olarak 31 Mart seçimlerine 1.389 seçim bölgesinde aday gösteren tek parti olduklarını söyledi.
Partilerine ilginin büyük olduğunu belirten Yıldız, “Bizi ittifaklar içerisinde göstermeye çalışıyorlar ve ülkeyi ayrıştırıyorlar. Saadet Partisi olarak toplumda kutuplaştırmayı engellemek için öncelikle bu kararı aldık. Herkesle bir araya gelmeliyiz. Bize katılan diğer partilerden çok kişi var. Hem adaylarımız hem meclis üyelerimizle Türkiye´nin birliğini beraberliğini sağlayacak partiyiz. Projelerimizle de iddialıyız. İsraf etmeyeceğiz, yemeyeceğiz yedirmeyeceğiz, işi ehline vereceğiz. Hatay´ı birlikte yöneteceğiz” dedi.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,34
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2511,73% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22