BM heyeti sınır illerinde

Birleşmiş Milletler Türkiye Mukim Koordinatörü Irena Vojackova-Sollorano, 8 Ocak Pazartesi günü bir günlük çalışma ziyareti kpsamında Hatay´a gelecek.

DÜNYA 5.01.2018 23:44:28 0
BM heyeti sınır illerinde

Birleşmiş Milletler Türkiye Mukim Koordinatörü ve BM Kalkınma Programı (UNDP) Türkiye Temsilcisi Irena Vojackova-Sollorano ve UNDP Türkiye Ülke Direktörü Claudio Tomasi, 8-13 Ocak tarihleri arasında Hatay, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Mardin ve Batman´ı kapsayan bir ziyarette bulunacak.
Suriye sınırında bulunan illeri kapsayan çalışma ziyaretini, Hatay´dan başlatacak heyetin basına açık ilk programı, 8 Ocak Pazartesi günü saat 11.15´te UNDP Türkiye´nin Suriye Programı - Yerel Ortak ve Paydaşlar Danışma toplantısı olacak.
Toplantıya GAP BKİ, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası, Kilis Belediyesi, Harran Üniversitesi, Kilis 7 Aralık Üniversitesi, Gaziantep Sanayi Odası, Hatay Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, HARÜSEM, ŞESOB-MEKSA, GAPTAEM, Syrian Economic Forum temsilcileri ile İŞKUR İl Müdür Yardımcısının katılacağı bildirildi.
Sosyal İstikrarın Güçlendirilmesi Projesi ekibi ve Antakya Ticaret ve Sanayi Odası temsilcilerinin katılacağı ayakkabı atölyesi ziyareti ve sayacılık sertifika töreni, Erol Bilecik Meslek Lisesi´nde 15:00-16.00 saatleri arasında yapılacak. Sosyal İstikrarın Güçlendirilmesi Projesi ekibi ve yararlanıcıların da katılacağı Suriyeli ve Türk kadınların mesleki eğitimini yerinde ziyareti ise 16.15-17.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19