Boksörlerin 32. yıl ziyareti

İskenderun Belediye Spor Külübü Boks Takımı sporcu ve antrenörleri ile Boks Federasyonu Hatay İl eski Temsilcisi Nuri Erdener, gazetemizin 31. yayın yılını tamamlayıp, 32. yılından gün almaya başlamasını yaptığı ziyaretle kutladı ve

SPOR 29.11.2019 11:48:49 0
Boksörlerin 32. yıl ziyareti

Akın Bodur/İskenderun

 SES´in 32. yılını kutlayanlar arasında TGC, kentte bulunan siyasi parti ve sivil toplum örgütleri ile meslek kuruluşlarının yöneticileri de bulundu.
Gazetemiz SES´i önceki gün ziyaret eden İskenderun Belediye Spor Külübü Boks Takımı sporcuları Meloni Baş, Kerim Eroğlu, Salim Öztürk, Abdullah Demir, Boran Onaylı, Mert Eroğlu ve Furkan Eke ile antrenörleri Ahmet Erdener ve Hasan Erdener ile Boks Federasyonu Hatay İl eski Temsilcisi Nuri Erdener, sporcuların yaptığı çalışma ve katıldığı yarışmalarda aldığı dereceler hakkında bilgi verdi.
Onaylı´nın uluslararası yarışmada birincilik; Demir´in iller arası boks turnuvasında birincilik, Öztürk´ün Türkiye üçüncülüğü ve iller arası turnuvada birincilik; Eke, Eroğlu, ve Baş´ın ise Hatay birinciliği ve iller arası turnuvada birincilik elde ettiğini ifade eden Boks Federasyonunun Hatay´da uzun süre il temsilciliği görevinde bulunan Erdener, boks sporunun uzun süre İskenderun yöresinde etkili olduğunu ancak belli bir dönemde olanakların olmamasıyla ilginin azaldığını, federasyon olarak bu sporu yeniden hareketlendirmeyi amaçladıklarını belirtti. Gazetemizin yazı işleri müdürü Sadet Berkyürek´le görüşen ve çalışanlarla sohbet eden Erdener, İskenderun´daki boks takımının en büyük eksikliğinin kentte ring olmaması olduğunu belirtti ve bu eksikliğin giderilmesi için çalışma ve görüşme yaptıklarını söyledi.
SES Gazetesinin yayın hayatında 31 yılı geride bırakıp, 32. yılından gün almasını. da kutlayan Boks Federasyonu Hatay İl Temsilcisi Erdener, yerel basının önemli olduğunu ve gazetemizin de bu anlayışla yayın yaptığını belirtti.

Boks takımının kurumlara ziyareti
İskenderun Belediye Spor Külübü Boks Takımı, İskenderun´da kaymakamlık, belediye başkanlığı, belediye başkan yardımcıları ve emniyet müdürünü de ziyaret edip, çalışmaları hakkında bilgi verdi.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57