Bölge komutanının vali ziyareti

Jandarma Adana Bölge Komutanı Tuğgeneral Yusuf Ziyaeddin Cavlak, Hatay Valisi Rahmi Doğan´ı ziyaret etti.

GÜNCEL 1.12.2018 10:06:14 0
Bölge komutanının vali ziyareti

Ziyarette, Hatay İl Jandarma Komutanı Albay Uğur Ertekin´in de bulundu. Tuğgeneral Cavlak, ziyarette, bölgede yürütülen güvenlik öncelikli faaliyetler hakkında vali Doğan´a bilgi verdi ve yeni görevinde başarı diledi. Vali Doğan da makamında kabul ettiği konuklarının ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade etti. 

Hatay Valiliğinden yapılan açıklamalara göre, vali Rahmi Doğan´ı ziyaret edenler arasında TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Kuseyri ve beraberindeki heyet, Alevi İslam İnancını Yaşatma Derneği (ALİYAD) Onursal Başkanı Nasrettin Eskiocak, Bakkallar ve Bayiler Federasyonu Genel Başkanvekili ve Antakya Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kooperatifi Başkanı Sabit Teksöz, Hatay Esnaf ve Sanatkârlar Odası Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz ve yönetimi, Antakya Mobilyacılar İhtisas Sanayi Sitesi Başkanı Hüseyin Doğru ve beraberindeki heyet de bulundu. Ziyaretçiler, çalışma alanlarına ilişkin bilgi verdi ve Doğan´a başarı dileklerini iletti.

Antakya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifinin ziyaretinde 'Toplum hayatını canlı tutan temel dinamik, esnaf ve zanaatkârlarımızdır' diyen Doğan, Antakya Mobilyacılar İhtisas Sanayi Sitesi heyetinin ziyaretinde de Antakya´nın Açıkdere Mahallesi yakınlarında inşaatı devam eden Mobilyacılar İhtisas Sanayi Sites´nin tamamlanması ile birlikte sektörün ilideki üretim potansiyelinin artacak' değerlendirmesini yaptı. HESOB´un ziyaretinde konuşan Doğan, 'Ülkemizde ekonomik ve toplumsal hayatının önemli aktörlerinden olan biri esnaf ve sanatkârlarımız, kalkınmanın dengeli biçimde sağlanması, dağıtılması ve sürdürülmesine katkı yapmaktadır. İsnaflarımız, yeni istihdam alanlarının oluşturulmasında oynadıkları aktif rol ve piyasa koşullarında meydana gelen değişmelere hızlı uyum sağlayabilen esnek yapıları ile de piyasanın güçlü figürlerindendir” değerlendirmesinde bulundu.


Emekli, seyyanen 12 bin lira zam istedi

"Hatay’ı yatırım ve istihdam cenneti haline getireceğiz"

"Şehri daha yaşanabilir kılacağız"

"Önceliğimiz depremzedeleri konut sahibi yapmak"

“İskenderun'u yaşanabilir hale getireceğiz”

EMEP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Karaca: Bu seçim, Hatay halkının hayatta kalma seçimidir

“İnsanlar hala yarını göremiyor”

Akbay ailesinin acısı

Mobil Basın Evi, seçimde gazetecilerin hizmetinde

Sarıseki stadyumu yarın açılıyor

GC, Gazeteci Kitapları Sergisi açtı

Rektörün danışmanlığını yapacağı projeye, TÜBİTAK desteği

Dörtyol-Payas karayolunda kaza: 6 ölü, 1 yaralı

MKÜ sınav yönetmeliğinde değişiklik yapıldı

"Hatay’a karşı tarihi bir sorumluluğumuz var"

  • BIST 100

    9079,97%3,1
  • DOLAR

    32,36% 0,16
  • EURO

    34,95% -0,30
  • GRAM ALTIN

    2324,05% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00