Borsadan vali ziyareti

Hatay Valisi Rahmi Doğan, nezaket ziyaretleri kapsamında İskenderun Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Ozan Kara ve beraberindeki heyeti, DSİ Bölge Müdürü Abdulkasım Sarımehmet, DSİ 63. Şube Müdürü Mehmet Ekinci ve beraberindeki heyeti, Kır?

GÜNCEL 9.01.2019 10:59:13 0
Borsadan vali ziyareti

Antakya/SES

Hatay Valiliğinden yapılan açıklamada ziyarete ilişkin şunlara yer verildi: 'Hatay Valisi Rahmi Doğan, nezaket ziyaretleri kapsamında İskenderun Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Ozan Kara ve beraberindeki heyeti kabul etti. İskenderun Valilik Çalışma Ofisinde gerçekleşen ziyaretti Vali Doğan; İskenderun Ticaret Borsasının ilimiz ekonomisine yön veren kuruluşlardan biri olduğunu belirterek Başkan Kara´dan borsa faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Başkan Kara ise kabulünden dolayı vali Doğan´a teşekkürlerini ileterek, yürüttükleri faaliyetler hakkında bilgi verdi.'
Açıklamada, Hatay Valisi Doğan´ın nezaket ziyaretleri kapsamında DSİ Bölge Müdürü Sarımehmet, DSİ 63. Şube Müdürü Ekinci ve beraberindeki heyeti kabulde de bölge büdürü Sarımehmet´ten ilde devam eden DSİ yatırımları ve gelinen son durumları hakkında bilgi aldığı anlatıldı. Valilik açıkamasında vali Doğan´ın Kırıkhan Ticaret Odası heyetini İskenderun Çalışma Ofisinde Metal Sanayi Sitesi Başkanı Zorlu´yu da valilik makamında kabul ettiği ifade edildi.


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

Gazeteci Celal Başlangıç yaşamını kaybetti

Demirel Hatayspor’la yolları ayırdı

Başkan borçlanma yetkisi aldı

Hatay 3,8 sarsıldı

Sıkışan yolcuyu itfaiyeciler kurtardı

STK’lar imam Hasan İnci cinayetini sordu

OSB yönetimine iade ziyareti

İsdemir’de çocuk tiyatrosu

1 Mayıs’ta temizlik işçilerini hatırlattılar

1 Mayıs Gar alanında kutlandı

Samandağ'da belediye 180.8 milyon lira borçlu

Geçici işçlerin akitleri feshedildi

Hatay’da 4 yeni İdare Mahkemesi

Levrek balığının işlenmesine ‘araştırma desteği’

  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07