Boupendza´ya 4 transfer teklifi

Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Başkanı Lütfü Savaş, hem milli takıma hem de uluslararası platforma kendini kabul ettirecek oyuncular yetiştirme hedefinde olduklarını söyledi. Savaş: Boupendza için İstanbul´dan 4 takım teklifte bulundu.

SPOR 7.02.2021 22:01:19 0
Boupendza´ya 4 transfer teklifi

Süper Lig´in 24. haftasında Hatayspor-Kasımpaşa karşılaşmasının ardından yaptığı değerlendirmede Başkan Savaş, Hatayspor´un bugünlere gelmesinin büyük bir emeğin sonucu olduğunu vurguladı. Savaş, “5 yıldır ayrıntılı bir çalışma içindeydik. Kimse Hatayspor´un buraya tesadüfen geldiğini düşünmesin. Her şey ayrıntılı bir çalışmanın ürünü. Bundan sonra hem milli takıma hem de uluslararası platforma kendini kabul ettirecek oyuncular yetiştireceğiz. Boupendza, Kamara gibi birçok oyuncuyu alıp futbol piyasasına sürmek istiyoruz. Ayrıca milli takım için de genç takıma önem veriyoruz. Altyapı çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah birkaç yıl içinde milli takıma vereceğimiz oyuncular olacak. Sporun içinde spor ahlakı dışında bir şeyin bulaşmamasına dikkat ediyoruz. Biz, yöneticilerimiz, teknik ekibimiz ve futbolcularımız, hakemler, federasyon ve rakipler hakkında konuşmadan yola devam ediyoruz. Ülkemizin ve futbol dünyasının birlik, beraberliğe ihtiyacı var. Bu şekilde devam etmek istiyoruz” dedi.

“Boupendza, Hatay´da mutlu´

HBB´den yapılan yazılı açıklamada, Başkan Savaş´ın şu değerlendirmesine yer verildi: “Boupendza için İstanbul´dan 4 takım teklifte bulundu. Boupendza, Hatay´da mutlu. Değerini bulduğu zaman, oyuncunun da isteği doğrultusunda transferi gerçekleşebilir. Boupendza´yı İstanbul´dan Başakşehir ve 3 büyük takımımız istedi. Bunun dışında Ukrayna, Rusya ve İtalya´dan isteyenler oldu. 5 buçuk milyon avro ve 5 milyon 150 bin avro teklifler geldi. Ayrıca bonuslar da vardı. Ama bu tarz yetenekli futbolcuları çok fazla göremiyorsunuz. Şu anda Avrupa piyasasında en iyi çıkış yapan 25 oyuncu içinde 8. sırada. Ben inanıyorum ki ikinci yarıda daha çok çıkış yapacaktır. Hatayspor oyuncunun kıymetini biliyor, futbolcumuz da Hatayspor´un kıymetini biliyor. Burada mutlu. Yıl sonunda değerlendirme yapacağız. Hem Boupendza´nın hem de Hatayspor´un hayrına olacaksa transferi gerçekleşir. Biz onun futbol hayatına ve ekonomik hayatına katkı sağlayacak bir kulüp bulursak ve teklif de Hatayspor´u tatmin ederse transfer yolunu seçeriz. Ancak şu ana kadar gelen teklifler değerinde olmadığı için bizimle yola devam etti. Haziran ayında hem kendisini hem de takımı düşünerek hareket edeceğiz.”


Anahtar Kelimeler: Boupendza transfer teklifi

"Yönetimimizde muhtarların mahallelerle ilgili sorunları kalmayacak"

Bayır Bucak Türkmenlerinden Ceylan'a destek ziyareti

Emekli, seyyanen 12 bin lira zam istedi

"Hatay’ı yatırım ve istihdam cenneti haline getireceğiz"

"Şehri daha yaşanabilir kılacağız"

"Önceliğimiz depremzedeleri konut sahibi yapmak"

“İskenderun'u yaşanabilir hale getireceğiz”

EMEP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Karaca: Bu seçim, Hatay halkının hayatta kalma seçimidir

“İnsanlar hala yarını göremiyor”

Akbay ailesinin acısı

Mobil Basın Evi, seçimde gazetecilerin hizmetinde

Sarıseki stadyumu yarın açılıyor

GC, Gazeteci Kitapları Sergisi açtı

Rektörün danışmanlığını yapacağı projeye, TÜBİTAK desteği

Dörtyol-Payas karayolunda kaza: 6 ölü, 1 yaralı

  • BIST 100

    9079,97%3,1
  • DOLAR

    32,36% 0,16
  • EURO

    34,95% -0,30
  • GRAM ALTIN

    2324,05% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00