BTP Dörtyol´da başkan Say

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Hatay Dörtyol ilçe kongresinde Erdinç Say baykanlığa getirildi.

SİYASET 6.03.2018 10:38:02 0
BTP Dörtyol´da başkan Say

Parti binasında yapılan ve tek liste halinde gidilen genel kurula, BTP Genel Başkan Yardımcısı Şahin Bozdoğan, partinin Hatay İl Başkanı Fehmi Uçar ve ilçe başkanları da katıldı. Yapılan kongrede BTP Dörtyol İlçe Başkanlığına Erdinç Say, getirilirken, yönetim kurulu üyeleri de şu isimlerden oluştu: Atıf Ceylan, Necati Can, Tahir Eker, Öznur Karagül ve Şükrü Talay.

Kongrede konuşan BTP Genel Başkan Yardımcısı Bozdoğan, “Teşkilatlarımızın gayreti, vatan toprağı için mücadele etmiş atalarımıza ahde vefa ve ahiret hayatında vereceğimiz hesap için gereklidir. Bizim oy hesabımız değil, vatan hesabımız, gelecek hesabımız, beka hesabımız var, milletimizin de beka hesabı yaparak partimizin projelerinde birleşmesi, Genel Başkanı Haydar Baş´ın dünyada kabul görmüş ´Milli Ekonomi Modeli´ ile kurtuluşu seçmeleri gerekmekte. Mustafa Kemal Atatürk´ün emperyalizm karşısında gösterdiği net ve dik duruş gösterilseydi, bugün ülkemizde ve İslam coğrafyasında haçlı zulmü olmazdı. Bugün de o büyük liderin duruşuna ihtiyacımız var. Türkiye´nin sosyal, siyasal, ekonomik bütün problemlerinin çözümü bu kadrodadır. Ne kadar gizlemeye çalışsalar da korkunun ecele faydası yoktur, mızrak çuvala sığmamaktadır, öyle bir geleceğiz ki siz bile şaşıracaksınız” dedi.
Partinin Dörtyol ilçe başkanlığına seçilen Say; da, yaptığı konuşmada kendisine güvenenlere teşekkür etti ve ülkenin içinde bulunduğu problemlerden kurtuluşu için projelerini halka sunacaklarını ifade etti.


Anahtar Kelimeler: Dörtyol başkan btp hatay

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9515,84%-0,15
  • DOLAR

    32,48% 0,13
  • EURO

    34,78% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2490,71% 1,17
  • Ç. ALTIN

    4150,05% -1,23