BTP Samandağ´da başkan Düzel

Bağımsız Türkiye Partisinin (BTP) Samandağ´da yapılan genel kurulunda Mehmet Zahit Düzel, yeniden ilçe başkanlığına getirildi.

SİYASET 19.08.2021 13:17:11 0
BTP Samandağ´da başkan Düzel

BTP MYK üyesi Şahin Bozdoğan, partinin Hatay İl Başkanı Fehmi Uçar ve yönetimi ile ilçe başkanlarının da katıldığı kongrede, tek listeyle seçime gidildi ve Düzel yeniden BTP Samandağ ilçe başkanlığana getirildi.

Kongrede konuşan BTP MYK üyesi Bozdoğan, 'Türkiye´nin geçtiği karanlık dehlizin çıkışı bir ve beraber olmaktır. Biz el ele verip, yeniden kuva-i milliye ruhuyla hareket etmek zorundayız. A partisi, B partisisi, diye ayrım yapmadan çözüm odaklı olup yaşanılan sosyal, siyasal ve ekonomik sıkıntıların üstesinden gelecek olan milli ekonomi modelini hayata geçirerek, milletin kurtuluşuna vesile olacak ve ülkeyi Atatürk işaret ettiği ´muasır medeniyet´ çizgisine ulaştıracağız. Gençler, insanca yaşamak için dünyanın diğer ülkelerine gitmek zorunda kalmayacak. Sınavsız üniversite ile gençler dayatılan değil, istediği üniversite ve bölümü okuyarak devletin garantisi ile istihdamı sağlanacak. Vatanına ve milletine hizmet edecek' dedi.

BTP Hatay İl Başkanı Uçar da, parti programı olan ve partisinin merhum genel başkanı Haydar Baş´a ait ´Milli Ekonomi Modeli´ ile diğer ekonomi sistemlerin farkını anlattı.

Dünyada Milli Ekonomi Modeli çağının başladığını savunan Uçar, 'Ülkeler yaşadıkları ekonomik ve sosyal krizlerin çözümünü, ´milli ekonomi modeli´ ile buldu. Özellikle milli paralarla yapılan ülkeler arası ticaretlerde, bu ülkelerin kendi para değerleri artmış, karşılıklı ticari ilişkilerin bu yönde ilerlemesine bağlı olarak artan talep üzere istihdam artmış ve sosyal denge sağlanmaktadır' değerlendirmesini yaptı.Genel kurulda yeniden partinin Samandağ ilçe başkanlığına seçilen Düzel ise verilen desteğe teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler: Samandağ başkan Düzel

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9515,84%-0,15
  • DOLAR

    32,48% 0,13
  • EURO

    34,78% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2490,71% 1,17
  • Ç. ALTIN

    4150,05% -1,23