'Bu ittifak tarihte de vardı'

AKP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı İbrahim Güler, mevcut Hatay Büyükşehir Belediyesi yönetiminin ilçelere hizmet götüremediğini, Belen´in de beş yılda belediyecilik hizmetlerinin gereğini, HBB´den alamadığını savundu.

8.02.2019 10:18:53 0

Akın Bodur/İskenderun

Cumhur ittifakının Belen´deki seçim bürosunun açılışında konuşan Güler, 'Beş yıldır Belen´in içme suyuna hasreti, altyapıya hasreti bitmemiştir. Belen Belediyesi ilçe belediyesi olarak kıt imkânlarla bir şeyler yapmanın mücadelesini veriyor. Büyükşehir ile birlikte 31 Mart´tan sonra İbrahim Gül´le birlikte Belen´i ve Hatay´ı imar edeceğiz; ihya edeceğiz, inşa edeceğiz inşallah. Bundan hiç bir tereddüdünüz olmasın' dedi.
10 metrenin üstündeki tüm yollar, altyapı, mezbahane, mezarlıklar, sebze hali, otogar, ulaşım, dolmuş, halk otobüsleri, içme suyu, tüm bunlar büyükşehrin hizmet alanında olduğunu anımsatan AKP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Güler, şunları söyledi: 'Cumhur ittifakı, beladan bekaya gidilen yolda devletimizin bekası ve milletimizin birliğine göz dikenlere karşı ülkemizin üstünde dolaşan kara bulutlara karşın pusuda bekleyenlere karşı sıkılmış bir yumruk, bir Rabia, bir bozkurttur. Cumhur ittifakı bu toprakların bize vatan kılındığı dönemden beri hep vardı. İki yıl önce de 15 Temmuz´da bu birliktelik gün yüzüne çıktı. Cumhur ittifakı vatanın tehlikeye girdiği her dönemde vardı. Birliği ve beraberliği yıkmak ve göbeklerinde küresel güçlerin elleri bulunan ittifaklar kuruluyor. Bakıyorlar Cumhur İttifakının özünü görmeye çalışıyorlar. Çözmeye, görmeye ve kopyalamaya çalışıyorlar. Anlayamıyorlar. Çünkü Cumhur ittifakı bugün kurulmadı. Cumhur ittifakı bugün kurulmadı. Milliyetçi Hareket Partisi ile birlikte birçok kez seçimlerde karşı karşıya geldik, ama Cumhur ittifakının temeli bugün değil tarihte de vardı. Biz, Hatay´ın imkanlarını devletin imkanlarıyla buluşturmak için çalıştık. Cumhur ittifakları hep bu şurada çalıştı. Toplum içerisinde dik duruşumuzu temelinde yatan da budur. Rabbim Büyükşehir Belediye Başkanı olmayı nasip ederse bu şuurla, bu duygularla çalışacak ve çarçur edilen büyükşehir bütçesini muhafaza edeceğiz. Devletimizin milletimize hizmet olarak gönderdiği bütçe millete hizmet, icraat, yol, köprü, asfalt, altyapı ve park olarak dönecek. Bundan kimsenin endişesi olmasın.'
Güler, Hatay AKP ve MHP milletvekillerinin önceden zyaret edip, açılışa davet ettiği Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu´yu da 'Dik duruşuyla, asaletiyle Cumhur ittifakının adayı İbrahim Gül´ün yanında, aslanlar gibi duran ve aslanlar gibi durmaya devam edeceğim, diyen Adnan Vurucu başkanımı alkışlarla platforma davet ediyorum” dedi. Açılışta konuşan Belen Belediye Başkanı Vurucu da, Cumhur ittifakının Belen adayı olan İbrahim Gül ve HBB Adayı Güler´i ifade ederek, “Bu iki İbrahim´e yanında. Allah´ın izniyle önümüzdeki süreçte hep birlikte Belen´in ve Hatay´ın hizmetkârları olacağız' diye konuştu.
İttifakın Belen adayı İbrahim Gül ise 'Ak Belediyecilik ile üreten belediyecilik harmanlanacak' değerlendirmesini yaptı.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,58% 0,22
  • EURO

    34,84% 0,53
  • GRAM ALTIN

    2417,04% -0,63
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00