Bu kez emek kazandı

CHP´nin pazar günü yapılan Arsuz ilçe başkanlığı kongresinde üç rakibinden fazla oy alarak partinin ilçe başkanı seçilen Mahmut Şirin, seçimlerde emeğin kazandığını ifade etti.

SİYASET 25.12.2019 10:56:54 0
Bu kez emek kazandı

Akın Bodur/İskenderun

 Kumlu´da yapılan CHP ilçe kongresinde ise ilçe başkanlığınaAli Çimen getirildi.
CHP Arsuz İlçe Başkanı Mahmut Şirin, sosyal medya üzerinden yaptığı teşekkür değerlendirmesinde kamuoyuna seslendi ve gerçekleştirilen CHP Arsuz ilçe kongresinde, ekip arkadaşları ve kendisine oy veren, vermeyen delegelere teşekkür etti.

'Arsuz´u birlikte yöneteceğiz'
CHP Arsuz İlçe Başkanı Şirin, 'Yıllardan beri büyük bir özveri ve büyük bir heyecanla hiç durmadan çalıştım. Partimin 3.400 üyesinin 2.669´u ile birebir görüştüm. Ve sonunda oldu. Dün itibariyle ekip arkadaşlarımızla birlikte CHP Arsuz İlçe Başkanlığını kazanmış bulunmaktayız. Allah´ıma şükürler olsun ki bu kez emek kazandı. Diğer aday arkadaşlarımın üzülmesini istemiyorum. Arsuz´u onlarla birlikte yöneteceğime söz veriyorum. Biz hepimiz kardeşiz, partimizin neferleri ve Mustafa Kemal´in askerleriyiz. Hep birlikte AKP´ye karşı mücadele edeceğiz' değerlendirmesini yaptı.
Öte yandan CHP Kumlu ilçe kongresinde partinin Kumlu ilçe başkanılığına Ali Çimer yeniden getirildi. Hatay Milletvekili İsmet Tokdemir´in de katıldığı kongrede yeniden CHP Kumlu İlçe Başkanı seçilen Ali Çimer, 'İktidar yolunda emin adımlarla ilerleyen partimizde bizleri bir kez daha seçerek bu görevi bize layık gören partililer ve delegelerimize,
kongremize katılıp bizleri onurlandıran misafirlerimize, hiçbir zaman katkı ve desteklerini partimizden, bölgemizden eksik etmeyen Hatay´ın, ovanın vekili İsmet Tokdemir´e şahsım ve ilçe örgütüm adına teşekkür ediyorum. Önceki dönem yönetici arkadaşlarıma da emeklerinden dolayı teşekkür ediyor, yeni seçilen yol arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. İki listeyle yapılan seçimde her iki listeden de aday olarak yönetime talip olan arkadaşlarımıza da katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Bu önemli görevde hep birlikte mücadele ederek partimizi iktidara taşıyacağımızdan eminiz.
Bu Memleket Hepimizin. Memleketi, ülkeyi hak ettiği yere hep birlikte taşıyacağız' açıklamasını yaptı.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9515,84%-0,15
  • DOLAR

    32,48% 0,13
  • EURO

    34,78% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2490,71% 1,17
  • Ç. ALTIN

    4150,05% -1,23