“Bu paket nefes aldıracak”

AKP Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın açıkladığı ekonomik tedbirler paketinin, hem üretene, hem çalışana kısaca tüm ülkeye nefes aldıracağını savundu.

GÜNCEL 20.03.2020 12:20:13 0
“Bu paket nefes aldıracak”

İskenderun/SES

AKP Hatay il Başkanı Mehmet Yeloğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın Çankaya Köşkü´ndeki Koronavirüsle Mücadele Eş Güdüm Toplantısı´nın ardından açıkladığı Ekonomik İstikrar Kalkanı paketini değerlendirdi. Yeloğlu, tüm dünyayı sarar coronovirüs ve Türkiye´nin aldığı sağlık, sosyal ve ekonomik tedbirleri değerlendirdi, sürecin başarıyla yönetildiğini vurguladı.
Yeloğlu, yazılı açıklamasında şu iadeleri paylaştı: “Koronavirüs, tüm dünyada yayılmaya ve can almaya devam ediyor. Ülkemiz bu süreci Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan riyasetinde başarıyla yönetiyor. Halkımız rahat olsun, arkamızda bunun gibi binlerce kriz yönetmiş Sayın Cumhurbaşkanımız var. Sağlığı çok iyi bilen, sahadan gelmiş, Sağlık Bakanımız var. Tüm vatandaşlarımız şunu çok iyi bilsin ki, sağlık, ekonomi, sosyal alanlar başta olmak üzere tüm alanlarda her şey kontrol altında. Sağlık Bakanlığımız 14 kuralını mutlaka uygulayalım. Mümkün olduğunca evimizden çıkmayalım. Sosyal mesafeyi koruyalım. Özellikle sosyal medyada yapılan kara propagandaya itibar etmeyelim. Yetkililerin açıklamalarını dikkatle takip edelim.”

CHP eleştiri oklarından kurtulamadı
AKP Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu, değerlendirmesinde muhalefeti, özellikle de CHP´yi eleştirerek, “Biz, tüm birimlerimizle koronavirüs ile mücadele ederken, CHP´de ne yazık ki bizimle mücadele ediyor. Halkımız kimin ne iş yaptığını çok iyi biliyor” ifadesini kullandı.


"Mücbir sebep hali uzatılmalı"

Fatma Şahin'den başkanlara ziyaret

Lütfü Savaş, mesajla veda etti

Nesibe Kuzu, "Pruva"yı yayımladı

İş yükününün hafifletmesini istediler

1 Mayıs, İskenderun'da kutlanacak

23 Nisan'da motosiklet korteji

Bayramda 'uçurtma şenliği'

Parkta 23 Nisan şenliği

Hastane bahçesinde korkutan yangın

Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı

Çalışkan'dan Özhaseki'ye: İtiraf yetmez, çözüm üretin!

İş dünyasının talebi 'mücbir sebep'

Belen'de makam koltuğuna Aybüke oturdu

Çocuk başkanlar istemlerini sıraladı

  • BIST 100

    10063,71%-0,19
  • DOLAR

    32,37% -0,14
  • EURO

    34,73% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2406,93% -1,14
  • Ç. ALTIN

    3882,72% -0,72