´Cadde ve sokaklar şehrin aynası´

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Şehit Pamir caddesinde kaldırım yenileme çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

18.04.2017 17:21:53 0
´Cadde ve sokaklar şehrin aynası´

 Vatandaşın yoğun olarak kullandığı caddelerde kaldırımların bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını sürdürğünü, asfaltla modern bir görünüme kavuşan cadde ve sokaklarda uyumlu kaldırım çalışmaları yapıldığını, parke döşeli olan bazı noktalarda vatandaşların rahat yürüyebilmeleri için kaldırım yapıldğını belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, şu açıklamayı yaptı: 'Şehit Pamir caddesinde kaldırım çalışmalarına başlayan ekipler, kırılmış ve kullanılamaz haldeki toprak dolgulu kaldırımların yerine yeni kaldırımlar yapıyor ve kaldırım yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Cadde ve sokaklar şehrin aynası konumundadır. Biz de İskenderun´u daha güzel bir ilçe haline getirmek ve halka daha kaliteli bir yaşam şartları sunmak noktasında çalışmalarımızı sürdürüyoruz.'

Mahalyeye yeni park
Belediyenin mahallelere yeni parklar kazandırma çalımasının da sürdüğünü belirten Dingil, Esentepe mahallesinde 165. sokakta yeni park yapımı çalışması başlattıklarını söyledi. Dingil, ”Çalışma tamamlandığı zaman çocuklar ve yetişkinlerin spor ve sosyal yaşantısını hareketlenecek, ferah alanlar oluşturulmuş olacak. Yeni park alanlarının yapımı devam ederken mevcut park, dinlenme alanları ile spor aletlerinin bakım ve onarımları da sürdürülüyor. Çocuk ve gençlerin daha sağlıklı bir nesil olarak yetişmesi için çocuk parkları ve spor alanlarının çoğaltılmasını önemsiyoruz. Kente yeni çocuk oyun alanları ve dinlenme alanları kazandırmaya devam ediyoruz' dedi.


Anahtar Kelimeler: Cadde sokaklar şehrin aynası

Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00