Çalışkan, yeniden GİK üyesi

Saadet Partisi´nde Karamollaoğlu bir kez daha seçildi

SİYASET 6.11.2019 11:14:36 0
Çalışkan, yeniden GİK üyesi

Antakya/SES

Saadet Partisi (SP) 7. Olağan Büyük Kongresi yaparak, partinin yeni yönetimini belirledi. Ankara Kapalı Spor Salonu´nda yapılan kongreye Hatay´daki partililer 5 otobüs ve çok sayıdaki özel araçlarla Ankara´ya gitti.
Tek listeyle gerçekleşen kongrede Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 962 delegenin oyunu alarak yeniden partinin genel başkanı seçilirken, Hataylı Necmettin Çalışkan da yeniden Genel İdare Kurulu (GİK) Üyeliğine seçildi. bir İçişleri eski Bakanı İdris Naim Şahin de SP´nin GİK üyeleri arasında yer aldı.
SP´den yapılan açıklamaya göre, kongreye AKP Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu, AKP İstanbul Milletvekili Ravza Kavakçı Kan; CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Salim Ensarioğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş,üyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Tevfik Eren, Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcıları Muhammet Kelleci ve Rıfat Melik Aktaş, Demokratik Sol Parti Genel Başkan Yardımcısı Uğur Gürel, Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Zafer Kars, Hüda Par Genel Başkan Yardımcıları Mahmut Şahin ile Hüseyin Yılmaz, Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Levent Uslu, Türk-İş Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Ağar, Tez-Koop-İş Sendikası Genel Başkanı Haydar Özdemiroğlu ile Genel Başkan Danışmanı Mehmet Babadağ, Dünya Ehlibeyt Vakfı Genel Başkanı Fermani Altun ve TOBB Genel Sekreter Yardımcısı Cengiz Delibaş, Endonezya Adalet ve Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Taufik Widjaja ile Türkiye Temsilcisi Sukma Aji Triatmojo, Hindistan Cemaati İslami Genel Başkan Yardımcısı Ameenul Hasan ile heyeti, Filistin Devleti Büyükelçisi Faed Mustafa, Pakistan İslam Cumhuriyeti Büyükelçisi M.Syrus Sajjad Qazi, Kuveyt Büyükelçiliği, İran İslam Cumhuriyeti Büyükelçiliği, Portekiz Büyükelçiliği, Rusya, İngiltere, Singapur Büyükelçiliği maslahatgüzerğâhı da katıldı.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00