Çalışkan: 14 Mayıs başlangıç olacak

Saadet Partisinden Millet ittifakı ile CHP listesinin Hatay 4. sıra milletvekili adayı Necmettin Çalışkan, “Bu seçimler ülkemizin ve milletimizin geleceği için yeni bir döneme giriyoruz” dedi.

SİYASET 14.04.2023 17:59:00 0
Çalışkan: 14 Mayıs başlangıç olacak

Millet İttifakı Hatay Milletvekili Adayları Necmettin Çalışkan Nermin Yıldırım Kara, Servet Mullaoğlu ve Bekir Atahan İskenderun'da iftar programında yurttaşlar ve gazetecilerle biraraya geldi.

İftar programı öncesinde Payas, Dörtyol ve İskenderun'da Saadet Partisi ilçe yöneticilerin de eşlik ettiği ziyaretlerde Neckettin Çalışkan vatandaşın taleplerini dinledi. Bir dizi esnaf ve teşkilat buluşması da gerçekleştiren Çalışkan, 14 Mayıs seçimlerinin önemini vurgulayarak, "Bu seçimler ülkemizin ve milletimizin geleceği için yeni bir döneme giriyoruz. Milletimizi bütün dertlerinden kurtaracağız. 15 Mayıs Türkiye için yeni bir baharın başlangıcı olacak" ifadelerini kullandı.

Katıldığı iftar programında 6'lı masanın önemine işaret eden Çalışkan, şunları kaydetti: "Bugün Ramazan iftar sofrasındayız. Bugün yeryüzünde en büyük acıyı yaşayan topraklarda bulunan insanlar olarak büyük acı içindeyiz. 14 Mayıs seçimlerine kısa süre kaldı. Bu çerçevede Saadet Partimizinde içinde bulunduğu 6'lı Masa ile Millet İttifakı olarak bizde Cumhuriyet Halk Partisi listesinde seçimlere katılacağız. İnşallah bu kapsamda halkımızla buluşmaya devam edeceğiz. Hatay'ın sorunları Suriye Savaşının birinci hedefi olan il olarak ülkemizde hizmete muhtaç olarak seçimlere giriyoruz. Millet İttifakı olarak sorunların çözümünü birlikte tartıştığı masadır" İfadelerini kullandı.


Anahtar Kelimeler: Çalışkan: Mayıs başlangıç olacak

Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19