´Çay saati´ çadırında destek istemi

Antakya´da AKP ilçe başkanlığı tarafından ´İftar sonrası çay saati” çadırı kuruldu.

SİYASET 9.06.2018 11:06:08 0
´Çay saati´ çadırında destek istemi

Antakya/SES

Çadırı ziyaret eden Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci ve AKP Antakya İlçe Başkanı Ramazan Alpaslan, vatandaşlarla sohbet etti. Kimyeci, 24 Haziran´da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. dönem milletvekili seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AKP milletvekillerine desteklerini beklediklerini ifade etti.
24 Haziran seçimleri hakkında bilgilendirmede bulunmak üzere Altınçay Mahallesinde Melahat Tosun ve ailesini ziyaret eden Kimyeci, ev ev, kapı kapı gezerek vatandaşı seçim hakkında bilgilendirdiklerini ifade etti. Kimyeci, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın açıkladığı seçim manifestosu, hedefler ve Hükümetin icraatları hakkında bilgi verdi ve seçimi Türk milletinin dönüm noktası olarak ifade etti.
Antakya Belediyesi tarafından Esenlik Mahallesinde düzenlenen iftara AKP Hatay İl Başkanı İbrahim Güler, AKP Antakya İlçe Başkanı Ramazan Alpaslan, partinin Hatay milletvekili adayları Hüseyin Yayman ve Sabahat Özgürsoy Çelik ile birlikte katılan Kimyeci, şu değerledirmede bulundu: 'Bir mübarek Ramazan gününde daha sizlerle bir arada olmaktan dolayı kıvanç duyuyoruz. Daha nice Ramazanlarda bir ve beraber olmayı tüm kalbimle niyaz ediyorum. Sizlerin duaları ve destekleriyle son 16 yılda ülkemizin kalkınması konusunda hayatın her alanında sosyal, ekonomi, sağlık gibi konularda her açıdan ülkemizin gelişmesini sağlayan, ülkemizde birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştiren, elde ettiğimiz tüm kazanımları önce korumak sonra da daha ileriye taşımak için Cumhurbaşkanımıza oylarımızla destek olacağız. Hatay´da 11, Türkiye´de ise 600 milletvekilini Meclis´e göndermek için de oy desteğimizi vereceğiz. Verdiğiniz destekler ve dualar için şükranlarımı sunuyorum.”
Kimyeci, Zenginler Mahallesi sakinlerinden Mehmet Durmuş Hamderi´nin evinde de yöre sakinleriyle buluşup, seçim değerlendirmesi yaptı .


Anahtar Kelimeler: İsmail Kimyeci

Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57