Çelik-İş´e yeni yönetim

Çelik-İş Sendikası İskenderun Şubesi, yaptığı genel kurulla yeni yönetimini belirledi. Mehmet Güngör, şube başkanlığına getirildi.

İSKENDERUN 12.03.2018 10:29:10 0
Çelik-İş´e yeni yönetim

İskenderun Anemon Otel´de yapılan sendikanın genel kuruluna, TBMM İdare Amiri ve Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Çelik İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci, AKP İskenderun İlçe Başkanı Bestami Bilgili de katıldı.
Kongrede konuşan sendikanın şube başkanı Güngör, 'Göreve geldiğimiz günden bu yana, haklı davamız için, hak ve hakikati göz ardı etmeden, üyelerimizin dertlerini kendi derdimiz bilip, gece gündüz demeden çalıştık. Bizler görevi devraldığımızda, Çelik-iş´in kalesi ve kalbi olan İsdemir´den, sendikamız sökülüp atılmak isteniyordu. Kirli eller o dönem İsdemir işçisinin büyük zarar göreceği bir sürecin, işaret fişeğini ateşlemişlerdi. Yaşanan sıkıntılardan, zorlu süreçten şikayet etmeden, gizli oyunları bozmak için var gücümüzle çalıştık. Nasıl o dönem sendikamızın çeşitli kademelerinde görev almaya talip olduysak, sıkıntılı, uykusuz, ailesiz, yorgun günlere de talip olduğumuzu biliyorduk. Bu nedenle, kişisel heves ve heyecanlarımızı, arzu ve isteklerimizi elimizin tersiyle iterek, sadece üyelerimizin mutluluğunu merkeze koyarak, çalışmalarımıza yön verdik. İsdemir´den indirmeyi başaramadıkları, Çelik-İş bayrağını, estirdiğimiz rüzgarla daha kuvvetli dalgalandırmayı başardık' dedi. MMK, EKİNCILER ve BEFASA´da yetkilerini yenileyerek, sözleşme imzaladıklarını da anlatan Güngör, sosyal sendikacılık anlayışı içerisinde olacaklarını söyledi. Türkiye´nin Afrin´e yönelik düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı´na destek verdiklerini belirten Güngör, 'PKK, FETÖ, PYD-YPG ve diğer terör unsurlarına karşı verilen mücadelenin zaferle sonuçlanacağına olan inancımız tamdır. Çelik İş Sendikası olarak milli ve yerli duruşu sürdürmeye ve gelecek nesillere aktarmaya devam edeceğiz' dedi.

Sendika yönetiminde kimler var?
Tek listeyle gidilen genel kurulda, Çelik-İş Sendikası İskenderun Başkanlığına Mehmet Güngör getirilirken, yönetim kurulu üyeleri de şöyle belirlendi: Murat Kayış (şube sekreteri), Veysel Yayla (şube mali sekreteri), Mehmet Şahin (teşkilatlandırma sekreteri) ve Hakan Karakoca (eğitim sekreteri).


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,47% -0,21
  • EURO

    34,93% 0,38
  • GRAM ALTIN

    2438,49% 0,65
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04