Cemevinde belediye temizliği

İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan mobil temizlik ekibi, Kurban Bayramı öncesinde kentte bulunan cami ve ibadethanelerde temizlik çalışmasını yapmaya başladı.

24.08.2017 10:48:57 0
Cemevinde belediye temizliği

Belediye ekipleri, İskenderun Alevi Kültür Merkezi Cemevinde genel temizlik çalışması yaptı. Ekiplerin, ilçedeki cami ve ibadethanenin iç ve dış temizliğini periyodik olarak gerçekleştirdiği bildirildi. Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, şunlara yer verildi: “Cami ve İbadethane Temizlik Ekibi, periyodik temizlik ve bakım faaliyetlerinin yanı sıra acil durumlarda da cami ve ibadethanelerin temizliğine müdahale ediyor. Belediyesi´nin bu hizmeti vatandaşlar tarafından büyük takdir topluyor. Din görevlileri ve vatandaşlar ise uygulamadan duydukları memnuniyeti ifade ederek,” Belediye Başkanımız Seyfi Dingil´e teşekkür ediyoruz. Bu temizlik ekibi büyük bir ihtiyaçtı. Allah başkanımızdan ve belediye ekibinden razı olsun. Bu hizmet vesilesi ile camilerimiz ve ibadethanelerimizde daha temiz ve güzel bir ortamda ibadet ediyoruz” şeklinde görüş beyan ettiler.” Defne´de de ibaetlaneler temizleniyor

Defne Belediyesi de, vatandaşların uğrak yerleri olan ve her zaman bakımlı olması gereken ibadethanelerde temizlik çalışmaları gerçekleştiriyor. Defne Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü´ne bağlı ekipler, ibadethanelerin temizlik ve bakımını sağlamaya yönelik gerçekleştirdikleri çalışmalarla ibadethaneleri, vatandaşların kullanımına hazır hale getiriyor. Yazılı yapılarn açıklamada, “İbadet yerlerinde hijyen sürekliliğinin sağlanması için dört koldan çalışan ekipler, iç-dış temizlik uygulamalarıyla vatandaşlardın takdirini topluyor. Ekiplerin aralıksız çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, ibadethanelerde gerçekleştirdikleri titiz çalışma için Defne Belediyesi´ne teşekkür ettiler” ifadesine yer verildi.


Anahtar Kelimeler: Cemevinde belediye temizliği

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,58% 0,22
  • EURO

    34,84% 0,53
  • GRAM ALTIN

    2417,04% -0,63
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00