Ceza aldığı için aranan 20 kişi yakalandı

.

19.02.2024 15:07:00 0
Ceza aldığı için aranan 20 kişi yakalandı

 

İskenderun/SES
Hatay'da haklarında açılan davada hüküm giyen ve bu nedenle arananların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda, çeşitli suçlardan aranan 20 kişi yakalandı.
Hatay Valiliğinden yapılan 'basın bilgi notu' açıklamasında şunlara yer verildi: "Hatay Emniyet Müdürlüğü görevlilerince aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda İskenderun'da hırsızlık ve kamu malına zarar verme suçundan 7 yıl 1 ay hapis cezası ile aranan G.Ö., basit yaralama suçundan 5 ay hapis cezası ile aranan Ş.Y., yağma suçundan aranan İ.D. ve fuhuşa teşvik aracılık veya zorlama suçundan aranan Y.A. yakalanarak gözaltına alınmışlardır. Yapılan işlemlerin ardından G.Ö. ve Ş.Y. tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir. Tutuklunun kaçması suçundan 2 yıl 1 ay hapis cezası ile aranan O.Ç., hırsızlık suçundan 2 yıl 6 ay hapis cezası ile aranan B.Y. ve yağma suçundan aranan S.K yakalanarak gözaltına alınmışlardır. Olaylarla ilgili olarak şüphelilerden O.Ç ve Y.B tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir. Kamu malına zarar verme suçundan aranan M.Ö., ısrarlı takip suçundan aranan İ.D. ile Dörtyol'un Yeşil Mahallesinde meydana gelen evden hırsızlık olayının şüphelileri M.Z. ile A.E.A. yakalanarak gözaltına alınmıştır. Yapılan aramalarda çalınan mutfak malzemeleri ile birlikte 2 adet tek saçma havalı tüfek dürbünü ele geçirilmiştir. Olaylarla ilgili olarak adli makamlara sevk edilen şahıslardan M.Z. ile A.E.A. tutuklanarak cezaevine teslim edilmiş, diğer iki şahıs hakkında ise adli işlem yapılmıştır. Dörtyol'da adet gereği açıkta bırakılmış eşya hakkında hırsızlık suçundan 4 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan A.K. yakalanmış, çıkarıldığı adli mercilerce tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir."

Jandarma, hırsızlık-dolandırıcılıktan 50 kişiyi yakaladı
Hatay İl Jandarma Komutanlığı, hırsızlık ve dolandırıcılık suçlarından aranma kaydı olduğu tespit edilen 50 kişiyi yakaladı. Valilikten yapılan açıklamada, "Hatay İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, hırsızlıkların önlenmesi ve aranan şahısların yakalanmasına yönelik başlatılan 'Yumruk' operasyonu neticesinde; 50 hırsızlık ve dolandırıcılık suçlarından aranma kaydı olduğu tespit edilen şahıs yakalanmıştır. Yakalanan şahıslar gözaltına alınarak hakkında gerekli yasal işlemler başlatılmıştır" ifadesine yer verildi.

İskenderun'da 'asayiş uygulaması'
Öte yandan İskenderun genelinde yapılan asayiş uygulamasında 486 şahıs, 226 araç, 171 motosikletin sorgulandığı, 3 araç trafikten men edildiği belirtildi. Açıklamada, "Çeşitli suçlardan aranan 10 şahıs yakalanmıştır. Yapılan aramalarda 15 gram esrar, 2 gram metamfetamin, 106 adet captagon, 12 gram sentetik kannobinoid, 7 adet ecstasy ele geçirilmiştir" ifadesine yer verildi.


Anahtar Kelimeler: aldığı aranan yakalandı

Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19