CHP Arsuz yönetimi esnaf gezisinde

CHP Arsuz İlçe Başkanı Mahmut Şirin, mahalle ve esnaf ziyaretlerinde yurttaşlara partisinin ekonomi politikalarını paylaştı, şikayet ve beklentileri dinledi.

GÜNCEL 10.11.2021 17:01:54 0
CHP Arsuz yönetimi esnaf gezisinde

İskenderun/SES

Mahallelerde muhtarlarla da bir araya gelen, ardından yerleşimdeki esnaf ve sakinlerle buluşmayı sürdüren CHP İlçe Başkanı Şirin, parti yönetimine talip olurken ‘seçimden seçime değil her daim halkımın yanında´ şiarıyla yola çıktıklarını hatırlatarak, “Biz her zamanki gibi sahadayız. Esnaf gezisi yapıyoruz. Vatandaşımıza, esnafımıza önce hayırlı işler dileğinde bulunuyoruz. Ardından iktidar olduğumuzda, ekonomiyi düzelteceğimize dair partimizin programını, vaatlerini paylaşıyoruz. Bu program ve vaatleri halkımızın destekleriyle hayata geçireceğiz” dedi. İlçe yöneticilerinin de eşlik ettiği ziyaretlerinde gelinen noktadan esnafın yaşadığı zorlukları, mağduriyetleri ilk elden de dinlediklerini aktaran Şirin, şunları ifade etti: “Vatadaş, esnaf çok kızgın, isyan ediyor. Zamlar, her alana yansımış durumda. 8 liraya aldığı ürünü, 1-2 gün sonra 10 liraya alıyor, sattığını yerine koyamıyor. Esnaf zarar ediyor.”
Esnaf ziyaretlerinden, alan çalışmalarından, görüşmelerden olumlu geri dönüşler aldıkları da sözlerine ekleyen Şirin, “Halk artık gerçeği gördü. Ancak vatandaş adına üzücü. Erdoğan´ın yanlış politikaları yüzünden maalesef her şey pahalı. En temel ihtiyaçtan tutun, kırtasiye, doğalgaza kadar her şeyin fiyatı giderek artıyor, vatandaş bu ihtiyaçlara ulaşmakta giderek daha fazla zorlanıyor” diye konuştu.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00