'CHP bir demokrasi mücadelesi veriyor'

CHP Hatay Milletvekili İsmet Tokdemir, Hatay´dan seçilen CHP´li dört milletvekili olarak koordineli çalıştıklarını belirterek, 'Cumhuriyet Halk Partisi, Cumhuriyetimizin sigortasıdır.

SİYASET 11.08.2018 10:58:16 0

Antakya/SES

 Partimize sahip çıkalım. Partimiz ciddi bir demokrasi mücadelesi vermektedir. Partimize zarar verici beyanatlardan uzak duralım' dedi.
CHP Hatay Milletvekilleri Mehmet Güzelmansur, Suzan Şahin, Serkan Topal ve İsmet Tokdemir, 24 Haziran seçimlerine ilişkin teşekkür ziyaretlerine devam ediyor. CHP milletvekilleri, Yayladağı, Altınözü, Antakya, Defne ve Samandağ´da partisinin ilçe örgütleri ve CHP´li belediyeleri ziyaret etti. Hatay Milletvekilleri Güzelmansur, Şahin, Topal ve Tokdemir´in Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir´i makamında ziyaret etti. Ziyarete Samandağ Kadın Dayanışma Merkezi Başkanı ve belediye başkanının eşi Hülya Nehir ile Samandağ Belediye Başkan Yardımcıları ve belediye meclisinin bazı üyeleri de bulundu.
Ziyarette yaptığı değerlendirmede Milletvekili Tokdemir, 'Biz dört milletvekili olarak koordineli bir şekilde çalışıyoruz. Hatay´a daha iyi hizmet vermek için kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizi sürdüreceğiz. Biz dört kardeş, Hatay için yapılması gereken ne varsa gece gündüz demeden çalışacağız. Biz dört milletvekili Hatay için sıklıkla bir araya geliyoruz ve her çatı altında birlik ve beraberlik içinde Hatay´a hizmet etmek için çalışıyoruz' diye konuştu.
CHP´nin ciddi bir demokrasi mücadelesi verdiğini de sözlerine ekleyen Tokdemir, konuşmasını şöyle sürdürdü: 'Ben Cumhuriyet Halk Partisini her gün daha çok seviyorum. Çünkü; şu an bulunduğum parlamentoda en iyi duruşu sergileyen parti olarak partim olan CHP´yi görüyorum. Partimizde fikir özgürlüğü, ifade özgürlüğü var. İnanmadığımız hiçbir kararın altında onayımız olmaz. Partimizi içeriden yıpratmaya çalışan ve sürekli karalayan insanlara izin vermeyeceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi, Cumhuriyetimizin sigortasıdır. Partimize sahip çıkalım. Partimiz ciddi bir demokrasi mücadelesi vermektedir. Partimize zarar verici beyanatlardan uzak duralım. Partimi seviyorum, partimin emrindeyim.'

'Hedef yerel seçim başarısı olmalı'
24 Haziran seçimlerinin geride kaldığını, önümüzdeki sürecin yerel seçimlerin başarısı hedefiyle planlanması gerektiğini kaydeden Tokdemir, '24 Haziran seçimleri iyisiyle kötüsüyle geride kaldı. Önümüzde bir yerel seçim var. Biz önümüze bakacağız. Partimizin başarılı olamadığı ilçelerde nasıl başarılı olabiliriz, o yönde çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. Samandağ Belediye Başkanımız başarılı bir siyasetçidir. Yıllardır yerel yönetici ve belediye başkanı olarak bu işin içindedir. Bizlerl birbirimizi kucaklayarak, destek olarak, birbirimiz ile birlik ve beraberlik içinde çalışacağız' ifadesini belirtti.
Ziyarette konuşan Samandağ Belediye Başkanı Nehir, 'İnanıyorum ki birlikte güçlenerek yola devam edeceğiz. Biz bu inançla sizlerin duruşunuzu takdir ediyoruz. Genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile yerel seçimlerde inanıyoruz ki iyi bir başarı sağlayacağız. Önümüzdeki yerel seçimlerden sonra bizler inanıyoruz ki partimiz kendi içinde daha güçlü bir şekilde yoluna devam edecektir. Genel başkanımız da böyle bir iradeyi ortaya koymuştur. Göreviniz hayırlı uğurlu olsun. Bu memleketin sizden çok beklentisi var, size çok ihtiyacı var' dedi ve milletvekillerine başarı diledi.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,47% -0,21
  • EURO

    34,93% 0,38
  • GRAM ALTIN

    2438,49% 0,65
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04