CHP Hatay: 3600 Ek Gösterge memurun hakkı

Her seçim öncesi memurlara müjde olarak sunulan 3600 Ek Gösterge talebini gündemine alan Cumhuriyet Halk Partisi örgütleri, ülke genelinde düzenlenen eşzamanlı basın açıklamasıyla “İktidarımızda derhal hayata geçireceğiz” dedi.

SİYASET 30.09.2021 13:09:10 0
CHP Hatay: 3600 Ek Gösterge memurun hakkı

CHP Hatay İl örgütü adına Hatay Büyükşehir Belediyesi önünde gerçekleştirilen basın açıklamasında konuşan İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar, “Bugün ülkenin her yerinde 3600 Ek Gösterge hakkı için yıllardır bekleyen, milyonlarca memurumuzun sesi olmak için buradayız” dedi.

“Aktarmama bilinçli bir tercih”

3600 Ek Göstergenin iktidar tarafından ´24 Haziran seçimleri öncesinde söz verilen ancak bugüne kadar hiçbir bir adım atılmayan bir vaat, bir söz, gerçekleştirilmeyen bir müjde´ olarak tanımlayan Başkan Parlar, taahhüt edilmesine karşın adım atılmamasını eleştirdi. Bu konudaki son sözün Çalışma Bakanlığı tarafından verildiğini de sözlerine ekleyen Parlar, ülke kaynaklarının memurların 3600 Ek Gösterge hakkının karşılanması için yeterli olduğunu, bu kaynakların halka aktarılmamasının ise bilinçli bir tercih olduğunu vurguladı.

“Eleştiri Mezitlili muhtardan”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, parti üst yönetimi ile CHP´li belediye başkalarının Hatay ziyaretini de değerlendiren Parlar, programın uygulanmasındaki başarıda partinin her kademedeki birimlerinin katkısına işaret ederek teşekkür etti. Parlar, bir soru üzerine muhtarlar toplantısında örgütsel sorunlara dikkat çeken kişinin Mersin Mezitli´den katıldığını, soru ile kastedilenin Hatay İl örgütü olmadığını belirtti.

Toplantıya alınmama ‘yeterince konuşuldu´

Büyükşehir Belediye Başkanları toplantısı öncesi kahvaltı programına alınmamasının hatırlatılması üzerine kendisine yönelik bir yanlış yapıldığını teyit eden Başkan Parlar, “Evet bir yanlış yapıldı. Bu yanlış yeterince görüşüldü, konuşuldu ve tartışıldığı görüşündeyim. Partimizin bu tartışmalarla yıpratılmasını istemiyorum. Ve bu konuya daha fazla değinmek istemiyorum” diye konuştu.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00