CHP Hatay´dan önseçim talebi

CHP Hatay İl Başkanı Mehmet Güzelmansur, ilçe ve il kongresinin ilk adımı olan delege seçimlerine yönelik hazırlıkların başlatıldığını belirterek, “İlçe delegelerinin belirlenmesinde parti tüzüğümüz ve programında yer alan her

4.08.2017 15:27:03 0
CHP Hatay´dan önseçim talebi

. Hatay Milletvekilleri Hilmi Yarayıcı, Mevlüt Dudu, Serkan Topal ile Birol Ertem de ‘her mahalleye´ sandık talebini desteklediklerini belirtti. 

Antakya İlçe Başkanı Ramiz Parlar ile Defne İlçe Başkanı Mehmet Gönenç´in dışında ilçelerin yer almadığı il toplantısında milletvekilleri Hilmi Yarayıcı, Mevlüt Dudu, Serkan Topal ile Birol Ertem, olağan kongre takviminin parti içi demokrasi ilkeleri çerçevesinde yürütülmesini istediklerini vurguladı; mahallelere sandık konulması, üyelerin belirleyeci olacağı bir süreç talep ettiklerini ve bunu destekleyeceklerini dile getirdi.

“Üyelerimizi ve tabanımıza güveniyoruz”
İl binasında ilçe kongrelerine yönelik düzenlediği basın toplantısında Başkan Mehmet Güzelmansur, Cumhuriyet Halk Partisi´nde en büyük makamı üyelik olarak nitelendirdi. “Üyelerimize ve Ttbanımıza güveniyoruz” diyen Güzelmansur, önümüzdeki tüm seçimlerde Hatay´da ön seçimi destekleyip, ön seçimi hakim kılmak için gerekli bütün çalışmaları özveriyle gerçekleştireceklerini vurguladı.

CHP ilklerin partisi
Türkiye Cumhuriyeti´nin kurulmasıyla birlikte ülkeye demokrasiyi adım adım getiren partinin CHP oludğunu ifade ederek, ülkenin çok partili hayata geçmesinin de Cumhuriyet Halk Partisi´nin demokrasiye olan inancıyla gerçekleştiğini sözlerine ekleyen Güzelmansur, “Partimiz Atatürk´ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti´ne ve onun devrimlerine gönül vermiş olanların partisidir. Demokrasimizin güçlenmesi adına Cumhuriyet Halk Partisi´nin geçmişten günümüze sürdürdüğü mücadelede halkın desteği ile birlikte önemli adımlar atılmış ve birçok yeni çalışma yapılmıştır” diye konuştu.

“Önseçimi hakim kılmak istiyoruz”
İlçe delegelerinin belirlenmesinden başlayarak tüm seçim süreçlerinde Hatay´da önseçimi hakim kılmak istediklerini dile getirmek üzere toplantı düzenlediklerini kaydeden Güzelmansur, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Önümüzdeki tüm seçimlerde mutlaka ama mutlaka ilimiz Hatay´da ön seçimi destekleyip, ilimizde ön seçimi hakim kılmak için gerekli bütün çalışmaları özveriyle gerçekleştireceğiz.
Bu vesileyle üyenin söz hakkı olan ilçe delegelerinin belirlenmesinde parti tüzüğümüz ve programında yer alan her mahalleye sandık konulması için gerekli tüm çalışmaları başlatacağız. Bununla birlikte üyelerimiz ikametgah ettikleri mahallede ilçe delegelerini seçerek demokratik bir şekilde partililerimizi temsil etmeye başlayacaktır. Ön seçim delegelerinin de yer alacağı listelerde önümüzdeki döneme büyük bir adım atmış olup, yerel ve genel seçimlerde de ön seçimi talep etmek için sesimizi duyurarak halkın iktidarını üyelerimiz ile birlikte kuracağız.”


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9679,80%-1,37
  • DOLAR

    32,42% 0,04
  • EURO

    34,43% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2486,70% 0,16
  • Ç. ALTIN

    4085,85% 0,00