CHP heyeti Arsuz´da sorun dinledi

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Serkan Topal ve Arsuz İlçe Başkanı Mahmut Şirin, Arsuz´da mahallelerde sakinlerle buluştu, sorunlarını dinledi, güncel gelişmeleri paylaştı.

SİYASET 31.07.2022 19:57:28 0
CHP heyeti Arsuz´da sorun dinledi

CHP Arsuz İlçe yöneticilerinin de katıldığı alan çalışmasını Nardüzü´nden başlatan Milletvekili Topal ve beraberindekiler, Övündük, Konarlı, Şarkkonak, Üçgüllük, Gülcihan, Hacıahmetli, Gözcüler, Höyük mahallelerinde muhtarlar ve mahalle sakinleriyle buluştu. Yol ve su şebekelerinin yenilenmesindeki taleplerin öne çıktığı ziyaretlerde partinin örgütlenme ihtiyaçlarına da dikkat çekildi.

Aspestli boru şikayeti

CHP heyetinin ziyaretinde mahallelerde pahalılık, tarımsal üretimin darlaşması, tarımsal sulama sorunları yanında yol ve sağlıklı içme suyu talebi dile getirildi. Eski şebeke nedeniyle içme suyundaki kaçakların önlenmesi ve hatların yenilenmesini talep eden muhtar ve sakinler, aspestli sorulardan akan suyu artık içmek istemediklerini söyledi, Hatay´ın 15 ilçesi içinde Arsuz´un yerel hizmetlerde gerekeni almadığı eleştirisi iletildi.

Topal, tarım üretimine dikkat çekti

Genel seçimlere yönelik yapılan anket çalışmalarındaki sonuçları paylaşan ve bu konuda yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Serkan Topal, yerel sorunları dinledi, iletilen sorunların çözümü için ilgili birimlerle görüşme yapacağını bildirdi. Hatay Büyükşehir Belediye meclisinde bazı hizmetleri engelleyen kararların varlığına da dikkat çeken Topal, ziyaretlere ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Özellikle kırsal mahallelerimizde tarımsal üretim başta olmak üzere çok ciddi sorunlar var. Mahalle halkı, mazot zammından, gübre zammından, tarımsal ilaç fiyatlarından şikayetçi. Üretmek, ülke ekonomisine katkı vermek istiyorlar. Ancak bu şartlarda ürettikleri maliyeti karşılamıyor. Bu sorunların çözümü için gerekli adımları atmaya ve mahallelerimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Millet İttifakı İktidarında, çiftçimiz, üreticimiz bütçeden hak ettikleri destekleri alacaklar. Tarımda kullanılan mazottan ÖTV ve KDV kaldırılacak. Tarımsal elektrik güneş enerjisi ile bedava olacak. Biz her zaman çiftçimizin, köylümüzün, kırsal mahallelerimizin, üreticimizin yanında olacağız” dedi.

/resimler/2022-8/1/1142220991989.jpg


Anahtar Kelimeler: heyeti Arsuz sorun dinledi

Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00