CHP İlçe Başkanı Yüksel: Belen´de yerel seçimde iddialıyız

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, “Hedefimizde demokrasiyi insan haklarını, barışı tekrar ülkemizde tesis etmek var” dedi. Yüksel, Belen´de yerel seçimlere iddialı hazırlandıklarını söyledi.

SİYASET 7.04.2018 11:21:32 0
CHP İlçe Başkanı Yüksel: Belen´de yerel seçimde iddialıyız


Sadet Berkyürek/İskenderun
CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, Türkiye´nin 2019´da veya daha erken yapılacak seçimi de içeren kritik bir sürece girdiğini belirtti. “Ülkemiz iyi yönetilmiyor iyi yönetilmediği gibi bir bilinmeze sürükleniyor” diyen Yüksel, yerel ve ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte gazetemize gerçekleştirdiği ziyarette Yüksel, “Önümüzde kritik bir süreç var. Kritik aylar, günler, yıllar var hatta. Bu süreci en iyi şekilde değerlendirip 2019´da veya erken yapılacak seçimlere hazırlık var hedefimizde. Tabi ilk etapta Belen ilçemizde ayyıldızlı bayrağımızın yanına altı oklu halk iktidarı bayrağını dikmek var” diye konuştu. Yüksel, Belen´de aday adayların çalışmalarını başlattığını hatırlatarak yerel seçimlerde iddialı olduklarını söyledi.  
Yerelin ötesinde, ülkenin bir bilinmeze sürüklendiğini savunarak, ülkenin bir sis perdesinin altında bocaladığını kaydeden Yüksel,  Hedefimizde ülkemizi bundan kurtarmak var. Bunu da barışla, hoşgörüyle, sevgiyle ve samimiyetle gerçekleştireceğiz” değerlendirmesini yaptı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´la sanatçıların gerçekleştirdiği sınır ziyaretinde yansıyan tabloyu da eleştiren Yüksel, şunları ifade etti: “Bir kaç gün önce sınırda olan hepimizi üzen; şehitlerimizin kanı daha kurumamışken, annelerin gözyaşı daha dinmemişken orada klarnet çaldırarak, buna göz yumarak yapılar bir sınır ziyareti hepimizi derinden üzdü. Ülkemiz iyi yönetilmiyor iyi yönetilmediği gibi bir bilinmeze sürükleniyor. Kaptanı var gibi gözükse de bize göre kaptansız ve pusulasız bir gemi de bir bilinmeze doğru gidiyoruz. İşte bunların hepsinden ülkemizi kurtarmak hepimizin sadece bizim değil vatanını bayrağını ve gelecek nesilleri seven herkese tarihi bir sorumluluk tarihi bir görev düşüyor.”
Siyasi alanda ifade ve söylemin, hitabın taşıdığı öneme de işaret eden Yüksel, değerlendirmesini şöyle sürdürdü: “Bizleri üzen bir ifade, ‘çatlasalar da patlasalar da´ diye yaklaşılması. Bizi derinden yaraladı, çok üzdü. Bu ülkede yaşayan kim olursa olsun, sevelim sevmeyelim, beğenelim beğenmeyelim, ama ben altını çiziyorum, ‘içkimse ne çatlasın ne patlasın. Hiç kimse üzülmesin, hiçkimse gözyaşı dökmesin, herkes huzur içerisinde mutlu bir şekilde yaşasın´ denmesi gerekir ülkeyi yönetenlerin, yönetmeye Ülkemizde hiçkimse çatlamasın, patlamasın. Biz herkes mutlu huzurlu olsun, barış olsun, demokrasi olsun ve cumhuriyetin ilkeleri tekrar ayağa kalksın istiyoruz. Onun sağlanması için elimizden gelen bütün çabayı göstereceğiz.”


Anahtar Kelimeler: belen chp fevzi yüksel hatay

Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00