CHP, seçimi ´konuştu´

CHP İskenderun ilçe örgütü, önceki gün düzenlediği ay sonu toplantısında 31 Mart seçim sonuçları ve gündemi değerlendirdi.

SİYASET 29.04.2019 10:33:01 0
CHP, seçimi ´konuştu´

Akın Bodur/İskenderun

 CHP İskenderun ilçe örgütünün toplantısının açılış bölümü basına açık oldu, diğer bölüm üyeler arasındaki değerlendirmeyle sürdü.
İskenderun CHP İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu´nun 'Biz, sizi dinlemek istiyoruz. Ne değerlendirmede bulunacaksanız sizi dinlemek istioruz' değerlendirmesinde bulunurken, bazı üyeler de 'Siz değerlendirin, biz de sizi dinlemek istiyoruz' yaklaşımında bulundu.

Seçimin faturası ´ihanetçilere kesildi´
31 Mart yerel seçimlerine ´millet ittifakı´nın İskenderun Belediye Başkan adayı olarak katılan CHP´li Yılmaz Şahutoğlu da toplantının basına açık bölümünde yaptığı değerlendirmede, kazanılacak bir seçimin kaybedildiğini ifade etti; bazı üyeler de 'partiye siçimlerde ihanet edenler var' değerlendirmesini yaptı. Basına kapalı süren toplantının basına açık bölümünde, 'CHP İskenderun ilçe örgütünün yönetim kurulu kararıyla partisinin genel merkezine yaptığı aday önerisi, neden o ismin önerildiği, seçimlerde herkese eşit mesafede bulunulup bulunulmadığı' konuşulmadı.

İtirazın neden olmadığı konuşuldu mu?
Toplantının basına açık bölümünde 31 Mart yerel seçiminde belediye başkanlığı birleşik oy pusulasının bir bölümünde ´YSK fligramının olmaması´ ve bunun üzerine patinin neden ilçe seçim kurulları ile YSK´ya itiraz etmediği de görüşülmedi. İskenderun´da 31 Mart yerel seçim sonuçlarına karşı iki yurttaş itirazda bulunmuş, ancak parti yönetimi ise herhangi bir itiraz yapmamıştı. A.Y. adlı bir yurttaşın ikinci kez yaptığı itirazın halen YSK´de olduğu belirtildi.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57