CHP: Tüm siyasi unsurları biraraya getireceğiz

Sandık müşahitleri ve sandık görevlilerini partiye davet eden CHP İskenderun İlçe yönetimi, olağanüstü toplantıyla konuyu ana kademe gençlik ve kadın kolları başkanlarıyla değerlendirecek. Çalışmaların sandıkların korunmasına yö

SİYASET 19.04.2018 14:59:57 0
CHP: Tüm siyasi unsurları biraraya getireceğiz

Ancak sandık kurullarının toplantıya çağrılmasının önceki gün Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan başkanlığında il başkanı ve 15 ilçe başkanıyla yapılan toplantıda kararlaştırıldığını hatırlatan CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, her şartta ve zamanda seçime hazır olduklarını vurguladı.

Mansuroğlu, “Bunları bizden genel merkez olarak talep ettiler. Zaten bu konularda bir çalışmamız vardı, listelerimizi hazırlıyorduk. Ama dünkü (önceki günkü) toplantı, daha hızlı davranmamız için bir etken oluşturdu. Bizim zaten örgüt olarak bir hazırlığımız var, listelerimiz hemen hemen bitmek üzere. en kısa zamanda tüm siyasi unsurları bir araya getirerek herkesi bu oyuna ortak etmek için bir çalışma başlatmıştık. Yalnız çağrıya kalmıştı. Bu çağrı çabuklaştı gibi” diye konuştu.

“Ortak seçim stratejisi izleyeceğiz”
En geç Nisan ayı sonu itibariyle genişletilmiş danışma kurulunu toplayacaklarını kaydeden Mansuroğlu, seçimlere hazırlanmak için tüm olanakları seferber edeceklerini söyledi. “Çünkü bu artık normal bir seçim değil” diyen Mansuroğlu, 24 Haziran´da yapılacağı açıklanan seçimin bir istiklal savaşı olarak yorumladı. Marsuroğlu, gazetemize şu değerlendirmeyi yaptı: “Sçime dönük her şeyimizi ortaya koyacağız, gerekirse yatmayacağız. Bu seçime akıllı bir şekilde hazırlanmamız lazım. İttifakları çok geniş ve samimi bir şekilde kurma, tabanda ittifağı sağlamak için sivil toplum örgütleri, demokratik kitle örgütleri, diğer siyasi partileri ziyaret etmiştik. İktidar ittifakının dışında bulunan tüm siyasi unsurların ilçe başkanları olarak biraraya geleceğiz, ortak bir seçim stratejisi izleyeceğiz.”
Mansuroğlu, 24 Haziran seçimine yönelik çalışmada siyasi kanat ve yelpaze gözetilemeyeceğini, ayırım yapılamayacağını da sözlerine ekleyen Mansuroğlu, “Çünkü sözkonusu olan bu memlekette ifade ve düşünce özgürlüğü, demokrasinin geleceğimize yansıması… tüm bu konularda belki yapacağımız son çalışma olabilir bu. Onun için her kesimi bu yapının içine katma düşüncemiz var. Bu konuda ayırım yapma gibi bir lüksümüz de yok.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9515,84%-0,15
  • DOLAR

    32,48% 0,13
  • EURO

    34,78% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2490,71% 1,17
  • Ç. ALTIN

    4150,05% -1,23