CHP yönetiminden ilçe ziyaretleri

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay İl Başkanı Ramiz Parlar, il başkan yardımcıları ile birlikte İskenderun, Arsuz ve Belen ilçe teşkilatlarını ziyaret etti, olası erken seçime yönelik hazırlıkların da ele alındığı belirtildi.

SİYASET 8.02.2021 19:15:16 0
CHP yönetiminden ilçe ziyaretleri

İl Başkanı H. Ramiz Parlar, “İl Başkan Yardımcılarımız ile beraber İskenderun örgütümüzü ziyaret ettik. Ülke gündemini ve yereldeki çalışmalarımızı değerlendirdiğimiz çok yararlı bir toplantı yaptık” değerlendirmesini yaptı.

Ramiz Parlar başkanlığındaki yönetim, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş´ın davetiyle başlattığını belirttiği ziyaretleri bu hafta partisinin ilçe teşkilatlarıyla sürdürdü. Arsuz İlçe Başkanı Mahmut Şirin ve yönetim kurulunu ziyaretinin ardından Belen´de İlçe Başkanı Fevzi Yüksel başkanlığına geçen Parlar, teşkilatlarla olası bir erken seçime yönelik hazırlıkların da ele alındığını belirtti.

Marsuroğlu: Samimi bir görüşme gerçekleştirdik

Parlar ve beraberindeki heyet, İskenderun ilçe örgütünde de İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu ve ilçe yöneticileriyle bir araya geldi. Mansuroğlu, ziyarette ‘tüm sorunların konuşulduğu mesajını vererek şunları belirtti: “Örgütü güçlü olmayan hiç bir siyasi partinin başarılı olma şansı yoktur. Bugün bizi ziyaret eden İl Başkanım Dr. Hasan Ramiz Parlar ve İl yönetim kurulu üyelerimizle samimi bir ortamda çok verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Tüm arkadaşlarımın gözlerinde halkın iktidarını kurmak adına gerekli arzu ve kararlılığı gördüm. Bizleri birbirimizden ayrı düşüren bu pandemi sürecinin biran önce bitmesini diliyor ve bu samimi görüşmelerin tüm örgütü kapsayacak şekilde daha coşkulu ve daha kalabalık kitlelerle, daha sık bir şekilde gerçekleşmesini ümit ediyorum.”

/resimler/2021-2/9/0722197504498.jpg

/resimler/2021-2/9/0722584224111.jpg


Anahtar Kelimeler: yönetiminden ilçe ziyaretleri

Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,53% -0,03
  • EURO

    34,88% 0,12
  • GRAM ALTIN

    2426,09% -0,15
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00