CHP adaylarından ‘birlik’ çağrısı

CHP’nin Hatay milletvekili aday listesinin yeniden ilk sırasında yer verilen Mehmet Güzelmansur ile listenin 3. sıra adayı Servet Mullaoğlu, seçmene birleşme çağrısında bulundu.

SİYASET 11.04.2023 06:48:00 0
CHP adaylarından ‘birlik’ çağrısı

Depremin yarattığı kayıpların ardından birlik ve beraberliğe eskisinden daha fazla ihtiyaç olduğunu belirten Güzelmansur, 27. dönem milletvekili olarak yürüttüğü çalışmaları da hatırlatarak, bugün Hatay’ı ayağa kaldırma sorumluluğu taşıdıklarını aktardı.

Güzelmansur: Birlikte başaracağız

Hatay’da umudu büyüteceklerini, kalıcı ve sürdürülebilir çözümler üreteceklerini vurgulayan Güzelmansur, şunları kaydetti: “TBMM'de 27. Dönem Milletvekili olarak Hatay'ın sorunlarını meclise taşıdım, bu sorunların çözümü noktasında çalışmalar yaptım. Bu zaman diliminde yangınlar gördük, ciğerlerimiz yandı. Pandemi döneminde yakınlarımızı kaybettik. Zor ve çetin günler geçirdik. Hemşehrilerimin elini hiç bırakmadım. Şimdi daha zor bir dönemden geçiyoruz, daha çetin bir süreç bizi bekliyor. Depremin yaralarını sarmak, Hatay'ı ayağa kaldırmak zorundayız. Şehrimizi karanlığa teslim etmeyeceğiz, anılarımızı ve hatıralarımızı yeniden canlandıracağız. Hatay'da umudu büyüteceğiz, kalıcı ve sürdürülebilir çözümler üreteceğiz. İnsanca ve hakça bir yaşam için mücadele vereceğiz. Bunu hep birlikte başaracağız.”

Mullaoğlu’ndan ‘CHP’de birleşme’ daveti

CHP’nin eski il başkanlarından Hatay 3. sıra Milletvekili adayı Servet Mullaoğlu da CHP çatısı altında birleşme ve Hatay’ı ayağa kaldırmak için güçbirliği çağrısında bulundu. Mullaoğlu, “Sadece depremin yarattığı yaraları değil, ülkemizi kötü yönetenlerin yarattığı yarattığı yaraları da sarmak için Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığında Millet İttifakını yönetime getirmek zorundayız” dedi. 
 


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19