CHP Arsuz’da 3 adaylı kongre

Cumhuriyet Halk Partisi Arsuz ilçe kongresi Pazar günü yapılacak. Atama yönetimin gerçekleştireceği kongrede 3 listenin yarışması bekleniyor.

SİYASET 1.09.2023 19:21:00 0
CHP Arsuz’da 3 adaylı kongre

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Hatay’a bağlı Arsuz ilçe kongresi 3 Eylül Pazar günü Meryem Ferhat Çolakoğlu Taziye ve Kültür Evi’nde saat 10.00’da başlayacak. CHP Arsuz İlçe Başkanlığına aday olduklarını açıklayan Gökhan Ünlü, Nejdet Kıyılı ile Tahir Yetkin’in blok yönetim kurulu listeleriyle yer almaları bekleniyor. 

İlçe Başkanı Mahmut Şirin’in görevden alınmasının ardından delege listeleri ile ilgili tartışma yaşanan Arsuz’da Emel Turan başkanlığındaki yeni yönetim karar defterlerinin teslimi ile ilgili de yasal süreçlerin tamamlanmasının ardından 3 Eylül’de kongre yapılması kararını almıştı. Ancak görevden alınan yönetimin teslim ettiği delege listesi ile yeni yönetimin itiraz ederek yeni liste başvurusu da diğer bir tartışma sürecini oluşturmuştu. 

Atanan yeni yönetimin hazırladığı listedeki 387 delegenin oy kullanacağı kongrede Gökhan Ünlü, Nejdet Kıyılı ile Tahir Yetkin’in başkan adayı olmaları bekleniyor. 

ÜNLÜ: EKİBİMİZLE KUCAKLAYACAĞIZ

Sosyal medya hesaplarından ‘Arsuz için buradayız’ slaganıyla yaptığı paylaşımda başkan adaylığını açıklayan eğitimci Gökhan Ünlü, “Eşit ve adil bir yönetimle herkesi kucaklayacağımız bir ekiple geliyoruz” mesajını verdi. 

KIYILI: ARSUZ’UN ADAYIYIM

“Ben bu yola Arsuz'un adayı olarak çıktım” diyen başkan adaylarından Necdet Kıyılı, parti içi küskünlüğü bitirmek için gayretle çalışacağını söyledi. Kıyılı, şunları kaydetti: “Ben bu yola Arsuz'un adayı olarak çıktım. İlkem Arsuz'un menfaatleri olacak. Parti içi küslüğü bitirmek için gayretle çalışacağım. Mustafa Kemal’in ilkeleri ve solun çınarı olan Cumhuriyet Halk Partimizin iktidara yürüyüşünü Arsuz'dan başlatacağım.”

YETKİN’DEN ARSUZ İÇİN BİRLİK MESAJI

Başkan adayı Tahir Yetkin, yaptığı açıklamalarda “Arsuz için çok çalışacağız. Adil, emekten yana ve kucaklayıcı bir Arsuz için birlik’ mesajı verdi. Yetkin paylaşımında “İlçe örgütümüzü halkımızın desteği ile ,Arsuz 'un tüm mahallerinde dahada geliştirerek halkımızı sevgi ve büyük heyecanla mücadelemize ortak edeceğiz” dedi. 


Anahtar Kelimeler: Arsuz’ adaylı kongre

Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19