CHP Hatay İl Başkanlığı'nda devir teslim

CHP Hatay İl Başkanlığı görevinden milletvekili aday adayı olmak üzere ayrılan Hasan Ramiz Parlar, görevi Hakan Tiryaki’ye devretti.

SİYASET 3.02.2023 18:06:00 0
CHP Hatay İl Başkanlığı

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay İl Başkanlığından milletvekili aday adayı olmak için görevden ayrılan Hasan Ramiz Parlar’ın yerine, Hakan Tiryaki atadı. CHP İl binasında düzenlenen devir teslim törenine yeni İl Başkanı Tiryaki ile il yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Devi teslimde ‘sade’ tören

Seçime hazırlık ortamında düzenlenen ‘sade’ devir teslim töreninde konuşan Tiryaki, “Partimiz iktidara yürürken bizler bu bayrağı en önde taşıyanlar olacağız” dedi.

Tiryaki: Sahada olacağız

Görevi devralan Hakan Tiryaki, verdiği emekler için Ramiz Parlar’a teşekkür etti, geçmiş dönem il başkanı Ramiz Parlar, Hakan Tiryaki’ye başarılar diledi. Tiryaki, törende yaptığı konuşmada, “Cumhuriyet Halk Partisi ülkemizin ve milletimizin geleceğini aydınlatmak için vargücüyle çalışacak. Amacımız Genel seçimlerde Cumhurbaşkanlığını kazanmak ve meclis çoğunluğunu sağlamak olacak. Bunun için İl ve İlçe yöneticilerimiz, Belediye Başkanlarımız, Milletvekillerimiz, üyelerimiz ve değişimi arzulayan bütün vatandaşlarımız ile sahada olacağız” diye konuştu.

Parlar: CHP emin ellerde

Hasan Ramiz Parlar da atamaya ilişkin şu değerlendirmeyi yaptı: ”Partimizin il başkanlığı görevini üstlenen Hakan Tiryaki başkanımı tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Bu zor dönemde örgütün sorumluluğunu üstlenerek yapmış olduğu fedakarlıktan dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Hakan Tiryaki kardeşim donanımı, kişiliği, beyefendiliği, çalışma disiplini, performansı ile Hatay siyasetine kısa sürede damgasını vuracaktır. Cumhuriyet Halk Partisi emin ellerdedir.”


Anahtar Kelimeler: Hatay Başkanlığı' devir teslim

"Mücbir sebep hali uzatılmalı"

Fatma Şahin'den başkanlara ziyaret

Lütfü Savaş, mesajla veda etti

Nesibe Kuzu, "Pruva"yı yayımladı

İş yükününün hafifletmesini istediler

1 Mayıs, İskenderun'da kutlanacak

23 Nisan'da motosiklet korteji

Bayramda 'uçurtma şenliği'

Parkta 23 Nisan şenliği

Hastane bahçesinde korkutan yangın

Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı

Çalışkan'dan Özhaseki'ye: İtiraf yetmez, çözüm üretin!

İş dünyasının talebi 'mücbir sebep'

Belen'de makam koltuğuna Aybüke oturdu

Çocuk başkanlar istemlerini sıraladı

  • BIST 100

    10082,71%-0,11
  • DOLAR

    32,37% -0,14
  • EURO

    34,63% -0,47
  • GRAM ALTIN

    2391,53% -1,78
  • Ç. ALTIN

    3886,52% -0,62