CHP Hatay Milletvekili adayı Çalışkan: Yola ilkelerle çıkıldı

Millet İttifakının iki farklı profilinin biraraya geldiği Hatay'da SP'li Necmettin Çalışkan, 6'lı masadaki liderlerin arkasındaki çalışma gruplarından göç masasında görev yaptı. Çalışkan: Yol haritası da program da belli

SİYASET 12.05.2023 15:45:00 0
CHP Hatay Milletvekili adayı Çalışkan: Yola ilkelerle çıkıldı

Akın Bodur-Sadet Berkyürek/SES

14 MAYIS SEÇİMİ VE BİR ADAY, Türkiye İşçi Partisi TİP'in 1. sıra milletvekili adayı Ş. Can Atalay ile arkadaşımız Akın Bodur'un söyleşi ile başladı. İyi Parti Hatay 1. sıra milletvekili adayı Şefik Çirkin, Yeşil ve Sol parti adıy Av. Mehtap Sert, yine aynı partinin 1. sıra adayı Kerem Nalbant, CHP 3. sıra adayı Av. Servet Mollaoğlu ile seçim sohbetlerimizin bir kısmına İstanbul'da yataklı tedavisi devam eden Akın Bodur arkadaşımızla birlikte hazırlandık. CHP'nin birinci sıra adayı Milletvekili Mehmet Güzelmansur ile ‘son anda’  program değişikliği yaşadık. AK Parti Hatay Milletvekili ve 28. dönem 2. sıra milletvekili adayı Abdulkadir Özel adına ise basın danışmanı kanalıyla ‘gelen diğer söyleşi taleplerine de olumlu yanıt verilmediği' bildirildi. Dolayısıyla Cumhuriyet Halk Partisi Hatay 4. sıra milletvekili adayı Saadet Partili Necmettin Çalışkan, “14 MAYIS SEÇİMİ VE BİR ADAY” söyleşilerimizin son konuğu oldu. 

Necmettin Çalışkan ile görüşmeyi İskenderun'da konteynerde oluşturulan seçim koordinasyon merkezinde gerçekleştirdik. Çalışkan'a ‘iki farklı mahallenin’ aynı partide ve Hatay zemininde çalışmasının yansımalarını sorduk. 6'lı masanın arkasındaki çalışma gruplarından Göç Masası'nın Saadet Partisi adına katılımcısı da olan Necmettin Çalışkan ile soru ve yanıtlar şöyle:


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19