CHP İskenderun adayı Duduoğlu'na destek

CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Duduoğlu'da eski milletvekilleri ve belediye başkanı ve adaylarından destek geldi.

SİYASET 30.03.2024 16:59:00 0
CHP İskenderun adayı Duduoğlu

CHP İskenderun adayı Duduoğlu'na destek

İskenderun/SES

CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Duduoğlu'da eski milletvekilleri ve belediye başkanı ve adaylarından destek geldi. 

Hatay eski Milletvekili Turhan Hırfanoğlu, "Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu demokratik laik Cumhuriyeti teslim edeceğiz teslim edeceğiz ve torunlarımızı çocuklarımızın geleceğini kurtaracağız. İskenderun'a Mehmet Duduoğlu layık. İskenderun elindeki bu şansını kaybetmemeli. İskenderunlu bu şansını kaybederse İskenderun’a yazık eder. Sandığa gittiğiniz zaman bu kararı vereceğiz. Sandığa gittiğimiz zaman ne olur lütfen iyi düşünün, haysiyetinizi koruyun, onurunuzu koruyun" dedi.

Hatay eski Milletvekili Abdulaziz Yazar da Duduoğlu’nun sosyal belediyecilik anlayışını en güzel biçimde temsil edeceğini belirtti. Yazar, “Hepimiz etkili olacağız. Sizlerle beraber olmayı özlemişiz, örgütümüz iyi çalıştı. Adayımız Mehmet Duduoğlu’nu belediye başkanı yapacağız. Dürüst, pırıl pırıl bir belediye başkanımız var. Bilgisi birikimi ve vizyonu ile İskenderun’a layık bir şekilde hizmet edeceğine inanıyorum" diye konuştu.

İskenderun Belediyesi eski Başkanı Yusuf Civelek ise Mehmet Duduoğlu’na “kefil” olduğunu söyledi. Civelek, "Duduoğlu’nu ben de kendime benzetiyorum. Günümüze ve güncelle uyan çok güzel şeyler yapacağına inanıyorum. İnsanı dinleyen hor görmeyen ve sıkmayan bir yapısı var.  İskenderun'a en güzel hizmeti vereceğine bütün kalbimle inanıyorum gönlüm rahat kefilim” değerlendirmesini yaptı.

İskenderun Milli Düşünce Hareketinden Ahmet Cerrahoğlu da instagram hesabından CHP İskenderun adayı Duduoğlu’na destek verdi. Seçim çalışmalarında esnaf ziyareti ve diğer programlara eşlik eden Cerrahoğlu, "İnanıyorum ki seçim sonucunda İskenderun kazanacak. Vereceğiniz kararlar ülkemizin gidişatı ile ilgili yol haritası olacaktır. Bu seçim bir belediye seçiminin ötesinde bir milli düşüncenin, bir milli hissetmenin, bir milli hareketin ortaya koyacağı tavırla önemli bir yol haritasını önümüze açacak. 22 yıldan beri süren insanımızı insan olmaktan çıkartan gidişatın düzenine dur dememiz lazım. Biz nefsinin ve menfaatinin peşinde koşan insanları değil, milletin ve toplumun menfaatini düşünecek olan adaylarla beraber yürümek istiyoruz" dedi.


Anahtar Kelimeler: İskenderun adayı Duduoğlu' destek

"Mücbir sebep hali uzatılmalı"

Fatma Şahin'den başkanlara ziyaret

Lütfü Savaş, mesajla veda etti

Nesibe Kuzu, "Pruva"yı yayımladı

İş yükününün hafifletmesini istediler

1 Mayıs, İskenderun'da kutlanacak

23 Nisan'da motosiklet korteji

Bayramda 'uçurtma şenliği'

Parkta 23 Nisan şenliği

Hastane bahçesinde korkutan yangın

Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı

Çalışkan'dan Özhaseki'ye: İtiraf yetmez, çözüm üretin!

İş dünyasının talebi 'mücbir sebep'

Belen'de makam koltuğuna Aybüke oturdu

Çocuk başkanlar istemlerini sıraladı

  • BIST 100

    10082,71%-0,11
  • DOLAR

    32,37% -0,14
  • EURO

    34,63% -0,47
  • GRAM ALTIN

    2391,53% -1,78
  • Ç. ALTIN

    3886,52% -0,62