CHP´de aday isimleri açıklandı

İskenderun´da Dr. Yılmaz Şahutoğlu, Defne´de İbrahim Güzel, Samandağ´da Refik Eryılmaz, Erzin´de Ökkeş Elmasoğlu CHP´nin başkan adayları olarak açıklandı. Arsuz adayı olarak önerilen Asaf Güven ise ‘reddedildi´.

SİYASET 2.02.2019 19:45:58 0
CHP´de aday isimleri açıklandı

CHP´nin kritik olarak nitelendirilen Parti Meclisi´nin bugünkü toplantısında İskenderun Belediye Başkan adayını Dr. Yılmaz Şahutoğlu olarak netleştirdiği açıklandı. Samandağ adayı olarak ise önceki dönem milletvekili Refik Eryılmaz, Defne İbrahim Güzel olduğu kaydedilirken Merkez Yürütme Kurulu MYK´dan Arsuz Belediye Başkanlığı için önerilen Dr. Asaf Güven´in ise kapalı oylama sonucunda reddedildiği belirtildi. Ökkeş Elmasoğlu, partisinin Erzin İlçe binası önünde düzenlenen toplantıda Erzin adayı olarak teşekkür konuşması yaptı.

Yarın gişelerde karşılanacak
CHP İskenderun İlçe örgütü üyelerine geçtiği mesajda “Belediye Başkan Adayımız Dr. Yılmaz Şahutoğlu´nu karşılamak üzere yarın (Pazar) saat 14.00´da İskenderun otoban gişelerinde olacağız. Adayımız ardından İlçe Başkanlığımız önünde teşekkür konuşması yapacaktır. Tüm partililerimiz ve İskenderun halkı davetlidir” mesajı geçildi.

Erzin´de aday Elmasoğlu
Millet İttifakı´nın adayı olarak CHP´nin Erzin adayı olarak ise MYK´nın önerdiği Ökkeş Elmasoğlu´nun adının PM´den geçtiği ve Erzin ilçe örgütüne adaylığının kesinleştiğini, sonucu milletvekili Suzan Şahin´in bildirdiği açıklandı. Erzin İlçe binası önünde CHP ve İYİ Parti ilçe başkanlarının da katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda Elmasoğlu, kısa bir teşekkür konuşması yaptı. 3 aday adayı olarak yola çıktıklarını, seçim çalışmalarını birlikte yürüteceklerini inandıklarını söyleyen Elmasoğlu, sorumluluk gerektiren bir görev üstlendiğini, düzeyli seçim kampanyası yürüteceklerini kaydetti.

MYK sonrası Eryılmaz: Adaylığım kesinleşti
CHP MYK tarafından Samandağ Belediye Başkan adaylığı için önerilen geçen dönem milletvekili Refik Eryılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “An itibariyle CHP Samandağ belediye Başkanlığı adaylığım kesinleşmiştir. Aday adaylığı süresince beni yalnız bırakmayan saygıdeğer halkıma ve CHP mensuplarına ve yönetim kadrolarına sonsuz teşekkür ederim” dedi.

İsimler değişebilir mi?
CHP MYK toplantısında alınan kararla PM´ye sunulan isimlerin bazıları onaylandı. Arsuz adayı PM´nin tartışmalı konusunu oluşturduğu ifade edilirken, Hatay listesinde HBB Başkanı Lütfü Savaş´ın belirleyiciliğine dikkat çekildi. Aday listesi seçim takvimine göre YSK´ya verileceği 19 Şubat´ta kesinleşmiş olacak.


Emekli, seyyanen 12 bin lira zam istedi

"Hatay’ı yatırım ve istihdam cenneti haline getireceğiz"

"Şehri daha yaşanabilir kılacağız"

"Önceliğimiz depremzedeleri konut sahibi yapmak"

“İskenderun'u yaşanabilir hale getireceğiz”

EMEP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Karaca: Bu seçim, Hatay halkının hayata kalma seçimidir

“İnsanlar hala yarını göremiyor”

Akbay ailesinin acısı

Mobil Basın Evi, seçimde gazetecilerin hizmetinde

Sarıseki stadyumu yarın açılıyor

GC, Gazeteci Kitapları Sergisi açtı

Rektörün danışmanlığını yapacağı projeye, TÜBİTAK desteği

Dörtyol-Payas karayolunda kaza: 6 ölü, 1 yaralı

MKÜ sınav yönetmeliğinde değişiklik yapıldı

"Hatay’a karşı tarihi bir sorumluluğumuz var"

  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,33% 0,21
  • EURO

    34,83% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2324,83% 0,25
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00