CHP’de ‘sandık’ hazırlığı

14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem Milletvekilliği genel seçimine yönelik Cumhuriyet Halk Partisi, sandık kurullarının eğitimini sürdürürken kadın ve gençlik kollarının alan çalışması ise devam ediyor.

SİYASET 5.05.2023 18:40:00 0
CHP’de ‘sandık’ hazırlığı

Sandık kurullarına yönelik seminerler parti okulu eğitmenleri tarafından İskenderun ve Arsuz’da da devam ediyor. Seçim günü sandık başlarında görev alacak üyelere, sandık güvenliği, sandık başında yapılması gereken çalışmalar ile oy tasnif ve sayımı konusunda bilgi verildi.

Seçim sürecine girilmesinin ardından sandık sorumluları, oy kullanılacak okulların sorumluları, bilişim görevlilerini belirleyen CHP örgütleri, seçim çevrelerinde hukuki destek verecek avukatlarla da çalışma yürütecek.

CHP genel merkezince görevlendirilen Eğitmenler tarafından görüntülü ve sözel olarak bilgilendirilen sandık görevlilerinin; sayımın sonuna kadar görev yerlerini terk etmemeleri telkin edilirken, herhangi bir sorun yaşandığında ilçe örgütünün anında haberdar edilmesi istendi.

Millet İttifakı bileşenleriyle koordineli yürütülen eğitim çalışmalarında eğitmenler tarafından parti adına sorumlulardan sayımın sonuna kadar görev yerlerini terk etmemelerini önerdi, bir sorun yaşanması durumunda ilçe örgütlerinin haberdar edilmesi istendi.

Kadın ve gençlik kolları da alanda

Hatay milletvekili adaylarının yürüttüğü alan çalışmasının yanı sıra kadın ve gençlik kolları ile gönüllüler tarafından mahallelerin yanı sıra çadır ve konteyner yerleşkelerinde seçime yönelik ziyaretler gerçekleştiriliyor. 


Anahtar Kelimeler: ‘sandık’ hazırlığı

Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19