CHP´den Antakya´da 12 komisyon

CHP Antakya ilçe yönetimi, vatandaşın sorunlarını tespit edip çözmek için yönetime bağlı 12 çalışma komisyonu oluşturdu.

SİYASET 3.09.2020 11:04:00 0
CHP´den Antakya´da 12 komisyon

Antakya/SES

 Komisyonda görev alacak isimleri ise önümüzdeki günlerde belirlenecek. Her komisyon 5 üyeden oluşturulacak ve komisyon 15 günde bir toplanarak, kendi alanlarında yapılan çalışmaları değerlendirip, etkinlik yapacak. CHP, geçmiş yıllarda da İskenderun´da komisyonlar oluşturmuş, ancak bu komisyonların çoğu çalışmayınca iptal edilmişti.
CHP Antakya İlçe Başkanı Ümit Kutlu, yönetimin kurulacak komisyonları belirlediğini ifade etti ve 'Verdiğimiz mücadeleyi daha da büyütmek, mücadelemize daha çok kişiyi ortak etmek için 12 tane birbirinden değerli çalışma komisyonları kurduk' dedi. CHP Antakya İlçe Başkanı Kutlu, oluşturulan çalışma komisyonlarını şöyle açıkladı: 'Finans ve Ekonomi Komisyonu, Esnaf Komisyonu, Tarım ve Hayvancılık Komisyonu, Emekliler Komisyonu, İşçi ve İşçi Hakları Komisyonu, Engelsiz Hayat Komisyonu, Kent ve Şehircilik Komisyonu, Sağlık Komisyonu, Kültür ve Sanat Komisyonu, Kadın ve Çocuk Hakları Komisyonu, Çevre ve Doğa Komisyonu ile Eğitim ve Eğitim Kurumları Komisyonu.'
CHP ilçe başkanı Kutlu, 'Komisyonlarda görev almak isteyen vatandaşlar ve partililerimiz CHP Antakya ilçe örgütünü ziyaret edebilirler. Hedefimiz partimize daha çok kişinin katılarak esnafın, çiftçinin, emekçinin, emeklinin ve vatandaşların sorunlarını bir rapor halinde tespit ederek çözüm için gerekli çalışmaları yapmaktır. Bizler daima, halka dokunan ve sorunların çözümü noktasında mücadele veren, proje üreten bir ilçe örgütü olacağız. Çalışmalarımız ve projelerimiz devam edecek' açıklamasını yaptı.


"Mücbir sebep hali uzatılmalı"

Fatma Şahin'den başkanlara ziyaret

Lütfü Savaş, mesajla veda etti

Nesibe Kuzu, "Pruva"yı yayımladı

İş yükününün hafifletmesini istediler

1 Mayıs, İskenderun'da kutlanacak

23 Nisan'da motosiklet korteji

Bayramda 'uçurtma şenliği'

Parkta 23 Nisan şenliği

Hastane bahçesinde korkutan yangın

Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı

Çalışkan'dan Özhaseki'ye: İtiraf yetmez, çözüm üretin!

İş dünyasının talebi 'mücbir sebep'

Belen'de makam koltuğuna Aybüke oturdu

Çocuk başkanlar istemlerini sıraladı

  • BIST 100

    10082,71%-0,11
  • DOLAR

    32,37% -0,14
  • EURO

    34,63% -0,47
  • GRAM ALTIN

    2391,53% -1,78
  • Ç. ALTIN

    3886,52% -0,62