CHP´den üç partiye seçim ziyareti

Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu ve partisi CHP´nin İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu ve yönetim kurulu üyeleri, kentteki Saadet Partisi, İYİ Parti ve HDP ilçe yönetimlerini ziyaret etti.

SİYASET 11.04.2018 11:08:23 0
CHP´den üç partiye seçim ziyareti

Akın Bodur/İskenderun

İyi Parti İskenderun İlçe Başkanı Hakan Onfidan ve yönetimini ziyaret eden Hatay Milletvekili Dudu ve beraberindekiler, 2019´da yapılacak, yerel ve genel seçim ile ,Cumhurbaşkanlığı seçim sürecine ilişkin görüş alışverişinde bulundu. Ziyarette konuşan Dudu, 'Seçim sürecinde ülke sevgisi, demokrasi sevdası ve Atatürk aşkı olan herkes ile bir arada olacağız' dedi. Milletvekili Dudu, 'Bu zor ve meşakkatli zamanda başka siyasi bir partinin içindeki mücadele sonucunda yaşananları biliyoruz. Türkiye olarak çok zor bir dönemden geçiyoruz. Önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinden itibaren şu anda fiilen yaşanan yeni düzen, yeni siyaset yeni yönetim resmiyet kazanacak. Seçimler erkene alınmazsa önce martta yerel seçimler, kasımda da cumhurbaşkanlığı seçimi var. Onun için yapmamız gerekenler var. Onlar resmi ittifak yapıyorlar bizim öyle bir şeye ihtiyacımız yok. Çünkü bizim yüreklerimizdeki vatan, bayrak sevgisi onların inşa ettikler ittifaktan üstündür' değerlendirmesini yaptı.
CHP İskenderun İlçe Başkanı Mansuroğlu da, 'Çocuklarımızın geleceği için birlikte hareket etmeliyiz. Farklılığımız bizim zenginliğimizdir' dedi. İYİ Parti İskenderun İlçe Başkanı Onfidan ise ziyarete teşekkür etti ve partisinin halk ve kitle hareketinin neticesinde kurulduğunu ifade etti. Mustafa Kemal´in çizdiği yolun, misak-ı milli sınırları içerisinde kalan her karış vatan toprağının aynı değere sahip olduğunu düşünenlerin biraraya geldiği bir parti olduklarını belirten Onfidan, 'Umuyoruz ki bizlere emanet edilen bu partiyi en güzel şekliyle temsil edip iktidara taşıyacağız. İçimizde her mezhep ve dinden, her siyasi görüşten insanlar var. 15 yıllık ötekileştirme siyasetini bu hareketin bitireceğine inanıyorum. Bizler kişisel menfaat anlayışı ile değil sadece vatansever anlayışla biraraya geleceğiz. 2019´da iki seçim göreceğiz. Parlamenter sisteme dönmek için mücadele edeceğiz. Çocuklarımızın geleceği için özgür ve hür bir Türkiye için parti olarak taşın altına elimizi değil, gövdemizi koyduk' diye konuştu.
CHP heyeti, İskenderun HDP İlçe başkanlığına yaptığı ziyarette de, partinin eşbaşkanlar Ahmet Çahan ve Muhsine Taşan ile görüştü. Ülkenin geleceği için parlamenter sistemin devamından yana olduklarını anlatan milletvekili Dudu, ziyarette, bu konuda aynı düşünceleri paylaşan her kesim ve siyasi partiyle görüşeceklerini söyledi.
CHP heyeti, kentteki siyasi parti ziyareti kapsamında Saadet Partisi İlçe Başkanı Halil İbrahim Çelik ve yönetimini de ziyaret edip, ülke gündemi ve önümüzdeki seçim sürecine ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

/resimler/2018-4/11/1121464726008.jpg

 

/resimler/2018-4/11/1122406914601.jpg


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9515,84%-0,15
  • DOLAR

    32,48% 0,13
  • EURO

    34,78% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2490,71% 1,17
  • Ç. ALTIN

    4150,05% -1,23