CHP´li başkanların Kılıçdaroğlu ziyareti

Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Başkanı Lütfü Savaş, 31 Mart seçimleriyle göreve getirilen CHP´li 11 büyükşehir belediye başkanı ile birlikte Ankara´da partisi CHP´ning enel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nu ziyaret etti.

SİYASET 2.05.2019 10:48:52 0
CHP´li başkanların Kılıçdaroğlu ziyareti

Antakya/SES

İlçe, bölge ayrımı gözetmeden tüm vatandaşlara eşit hizmet götüren belediyecilik anlayışıyla hareket ettiği ifade edilen HBB´nin yazılı açıklamasına göre, CHP´li belediye başkanlarının içinde yer alan Savaş, ziyaret sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Hatay´da devletin ve milletin temsilcisi olduğunu ifade eden Savaş, şu açıklamayı yaptı: 'Al bayrak uğruna canını feda ederek şehit düşen vatanımızın evlatları hepimizin evladıdır. Genel başkanımızın cenaze töreninde olmasından daha doğal bir şey olamaz. Şehitlerimiz şehit olana kadar birilerinin kardeşi, eşi, kocası, akrabası olabilir ama şehit olduğu andan itibaren o devletin, o milletin şehididir. O şehidi herkesin kucaklama hakkı vardır. Gerek muhalefet gerek iktidar şehidine sahip çıkma sorumluluğundadır. Genel başkanımızın devletimizin bakanlarının olduğu bir yerde 1,5 saat bir evde kalması bizi gerçekten üzmekte ve düşündürmektedir. İnşallah hepimizin özlemle beklediği birbirimizi kucaklayacağımız günler çok yakındır.'
Dünyanın kucaklaşmaya ve birliğe ihtiyacı olduğunu ifade eden ve Hatay´ın çok renkli yapısı olduğunu anımsatan Savaş, “Birilerini yok sayarak kendinizi üstün göremezsiniz. Böyle demokrasi olmaz. Biz Hatay´da iyiliği, güzelliği paylaştığımız gibi acımızı da, sıkıntımızı da paylaşıyoruz. Böyle olunca hepimiz mutlu oluyoruz” değerlendirmesini yaptı.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57