CHP´li Böke´nin Hatay ziyareti

CHP Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke, dün geldiği Hatay´da bazı ziyaret ve inelemelerde bulundu.

SİYASET 10.08.2021 20:21:48 0
CHP´li Böke´nin Hatay ziyareti

Antakya/SES

 CHP Hail örgütünden yapılan açıklamaya göre, Selin Sayek Böke, dün geldiği Hatay´da partisin8in il başkanlığında basın açıklaması yaptı, ardından Hatay Büyükşehir Başkanlığını ziyaret etti, daha sonra da Köprübaşı ve Saray Caddesinde esnaf gezisi yaptı. Antakya´da Ticaret Borsasının katılımıyla Ziraat Odasında toplantı yapan Böke, Hatay Esnaf ve Odaları Birliği), Defne ve Samandağ esnafı ile Defne Belediye Başkanlığı ve Samandağ Belediye Başkanlığını da ziyaret etti.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Sekreteri Böke, Antakya´da Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş´ı ziyaret etti. Ziyaretinde Böke´ye Hatay milletvekilleri, Mehmet Güzelmansur, Suzan Şahin, Serkan Topal ve İsmet Tokdemir, CHP Hatay İl Başkanı Ramiz Parlar ve ilçe yöneticileri de eşlik etti.
Partisi CHP´nin genel sekreteri Selin Sayek Böke´yi Hatay´da ağırlamaktan onur duyduklarını ifade eden HBB Başkanı Savaş, “Buluşmanın gerçekleşmesini organize eden milletvekillerimize, il ve ilçe yöneticilerimize eşekkür ederim. Sizi burada daha fazla görmek isteriz” dedi ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nu da eylül ayında Hatay´da ağırlamak istediklerini söyledi. Ziyaret öncesi parti örgütü yöneticileri ve milletvekilleri ile bir araya gelerek gündem değerlendirlerini anlatan Böke, “Zor dönemlerden geçiyoruz. Bir arada olmaya, birbirimizi daha çok duymaya ve birlikte iş üretmeye çok ihtiyaç duyduğumuz bir dönemdeyiz. Bunun için bu ziyareti çok önemsiyorum. Bir arada olmaktan çok heyecan duyuyorum” dedi ve Hatay´ı daha fazla ziyaret edeceğini ifade etti.


"Mücbir sebep hali uzatılmalı"

Fatma Şahin'den başkanlara ziyaret

Lütfü Savaş, mesajla veda etti

Nesibe Kuzu, "Pruva"yı yayımladı

İş yükününün hafifletmesini istediler

1 Mayıs, İskenderun'da kutlanacak

23 Nisan'da motosiklet korteji

Bayramda 'uçurtma şenliği'

Parkta 23 Nisan şenliği

Hastane bahçesinde korkutan yangın

Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı

Çalışkan'dan Özhaseki'ye: İtiraf yetmez, çözüm üretin!

İş dünyasının talebi 'mücbir sebep'

Belen'de makam koltuğuna Aybüke oturdu

Çocuk başkanlar istemlerini sıraladı

  • BIST 100

    10154,25%1,08
  • DOLAR

    32,36% -0,37
  • EURO

    34,70% -0,27
  • GRAM ALTIN

    2394,28% -1,16
  • Ç. ALTIN

    3876,85% -0,25