CHP´li gençlerden suç duyurusu

CHP İskenderun Gençlik Kolları Başkanı Erdem Harmaoğlu, İskenderun Meteoroloji Müdürünün partisinin genel başkanı ve belediye başkanlarına hakaret ettiğini belirtti ve en ağır şekilde cezalandırılmasını istedi.

SİYASET 22.07.2020 15:37:58 0
CHP´li gençlerden suç duyurusu

Yönetim kurulu üyeleri Ufuk Arslan, Alkan Köybaşı, Ebru Mantaş, Hazal Gürün ve Kenan Oduncu ile birlikte İskenderun Cumhuriyet Başsavcılığı´na yaptığı suç duyurusu ile partisi CHP´nin genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul büyükşehir Belediye Başkanı Başkanımız Ekrem İmamoğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve tüm Cumhuriyet Halk Partisi üyelerine ağır hakaretlerde bulunduğunu belirttiği İskenderun Meteoroloji Müdürü B.B. hakkında gerekli adli ve idari tahkikatın başlatılmasını istedi.

Harmaoğlu, 'Hiç kimsenin, hele hele siyasetten bağımsız olması gereken bir bürokratın herhangi bir siyasi partinin üyelerine veya yöneticilerine bu denli ahlak dışı ithamlarda bulunmaya hakkı yoktur. Bulunduğu bürokratik makamı adeta işgal eden, ideoloji ve mezhep gibi kılcal konularda ağır ithamlarda bulunarak küfürler yağdıran kendini bilmez haddini bilecektir!. Söz konusu tahkikat aşamalarını hassasiyetle takip edeceğimizi bir kez daha ilan ediyoruz' açıklamasını yaptı.

Harmaoğlu, yaptığı sosyal paylaşımda da şu görüşe yer verdi: 'İskenderun Meteoroloji Müdürlüğü´nde müdürlük koltuğunu işgal eden bürokrat görünümlü utanmaz, salyalarını akıtarak genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu´na ve belediye başkanlarımıza ahlaksızca hakaret etmektedir. Bulunduğu konumu AKP´nin arka bahçesi haline getirerek devletin siyasetten ayrı tutulması gereken makamlarını da itibarsızlaştıran bu utanmaz şahıs, en ivedi şekilde yetkili idari makam tarafından disiplin işlemine tabi tutulmalıdır! Bu pespayelik derhal ve en ağır şekilde karşılığını bulmak zorundadır! Herhangi bir işlem yapılmadığı takdirde, tüm yetkili mercilerin bürokrasi perdesi altında yaşanan bu arsızlığa ortak olduklarını düşünmek kaçınılmaz olacaktır!'

 


...


VP Hatay adayı Hadimoğulları: Seçimler, eşit koşullarda yapılmıyor

Erkan Baş: "Yoksul daha yoksul, zengin daha zengin oldu"

"Yeni İskenderun'u inşa etmeye sayılı günler kaldı"

Duduoğlu gençlerle görüştü

"Yönetimimizde muhtarların mahallelerle ilgili sorunları kalmayacak"

Bayır Bucak Türkmenlerinden Ceylan'a destek ziyareti

Emekli, seyyanen 12 bin lira zam istedi

"Hatay’ı yatırım ve istihdam cenneti haline getireceğiz"

"Şehri daha yaşanabilir kılacağız"

"Önceliğimiz depremzedeleri konut sahibi yapmak"

“İskenderun'u yaşanabilir hale getireceğiz”

EMEP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Karaca: Bu seçim, Hatay halkının hayatta kalma seçimidir

“İnsanlar hala yarını göremiyor”

Akbay ailesinin acısı

Mobil Basın Evi, seçimde gazetecilerin hizmetinde

  • BIST 100

    9079,97%3,1
  • DOLAR

    32,36% 0,16
  • EURO

    34,95% -0,30
  • GRAM ALTIN

    2324,05% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00