CHP´li gençlerin başkanlık yarışı

Geçen ay ilçe kongrelerini tamamlayan Cumhuriyet Halk Partisi´nde (CHP) kadın ve gençlik kolları seçim takvimi süreci başladı.

SİYASET 17.01.2020 11:05:26 0
CHP´li gençlerin başkanlık yarışı

İskenderun/SES

 İskenderun Gençlik Kolları da önümüzdeki ay kongresini yapacak. İskenderun CHP Gençlik kolları Başkanı Hurşit Mursaloğlu, kongrede aday olmayacağını ifade etmesi üzerine gençler arasında başkanlık yarışı da başladı. Başkan adayları, oluşturacakları gençlik kolları yönetim listesiyle gençlerden oy desteği isteyecek.
İskenderun CHP´de gençlik kolları başkanlığı için üç adayın yarışacağı belirtiliyor. İskenderun CHP Gençlik Kolları üyesi Halef Konyalı, başkan adaylığını sosyal medya hesabından açıkladı. 'Söz veriyoruz. Hasretini çektiğiniz, özlediğiniz gençliği yeniden inşa edeceğiz' sloganıyla adaylığını duyuran Konyalı, paylaşımda şunlara yer verdi: 'İskenderun´umuzun birliği ve beraberliği için uzun zamandır genç arkadaşlarımız ile birlikte mücadele verdik. Bu mücadelede daha ön saflarda yürümek adına bir yola çıkıyoruz. Bu yolda gençler olarak karar alıp, gençler olarak yürümeye kararlıyız. Gençlik örgütümüz ile yaptığımız görüşmeler sonucunda, daha güçlü ve geleceğin genç kadrolarını kuracak bir gençlik kolları için İskenderun Gençlik Kolları Başkanlığına adayım. Gençlik örgütümüzün de desteğiyle hep birlikte İskenderun siyasetine yön vermeye hazırız.'


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

İskenderun’da yangın paniği

İHD Şube Başkanı Coşkun: Geçmişle yüzleşin

Gazeteci Celal Başlangıç yaşamını kaybetti

Demirel Hatayspor’la yolları ayırdı

Başkan borçlanma yetkisi aldı

Hatay 3,8 sarsıldı

Sıkışan yolcuyu itfaiyeciler kurtardı

STK’lar imam Hasan İnci cinayetini sordu

İskenderun yeniden suya teslim

İsdemir’de çocuk tiyatrosu

1 Mayıs’ta temizlik işçilerini hatırlattılar

1 Mayıs Gar alanında kutlandı

Samandağ'da belediye 180.8 milyon lira borçlu

Geçici işçlerin akitleri feshedildi

  • BIST 100

    10276,9%0,67
  • DOLAR

    32,28% -0,12
  • EURO

    34,76% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2404,25% 0,46
  • Ç. ALTIN

    3887,04% 0,00