CHP´li seçilmişler kahvaltıda buluştu

CHP´nin 22 kurultay delegesi arasında yer alan Hikmet Hatunoğlu, partisinin seçilmişlerini düzenlediği kahvaltıda buluşturdu.

SİYASET 25.08.2020 10:28:27 0
CHP´li seçilmişler kahvaltıda buluştu

 

İskenderun/SES
 İş insanı Hatunoğlu, 2019 yerel seçimlerinde CHP Antakya Belediye Başkan Adayı olmuştu.
Hatay Milletvekilleri Serkan Topal ve Mehmet Güzelmansur, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel ve ilçe başkanlarının da katıldığı Yeşilova Mahallesindeki çiftlikte düzenlenen kahvaltıda, CHP örgüt olarak ´güçlü´ mesajı vermeye çalıştı.
CHP´nin neferi olmaya devam edeceğini belirten Hatunoğlu, “İktidara doğru adım adım yürüdüğümüz bugünlerde hepimiz birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz. Hedefe ulaşabilmemiz için gerek belediye başkanlarımızla, gerek il örgütümüzle, gerekse ilçe örgütlerimizle birlikte bir araya gelerek sorunları teşhis edip çözüm üretmenin gayreti içerisinde olacağız. İktidara yürüyen bir partinin daha doğru, emin ve güçlü adımlarla ilerleyebilmesi için CHP Genel Merkezinin talimatları, HBB Başkanı Lütfü Savaş, CHP Hatay Milletvekilleri önderliğinde, belediye başkanları, CHP Hatay il ve ilçe örgütünün destekleriyle bayrağı zirveye taşıyacağınıza yürekten inanıyorum' dedi. Kahvaltıya katılan CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, şu açıklamayı yaptı: 'Kurultay delegeniz Hikmet Hatunoğlu´nun ev sahipliğinde, büyükşehir belediye başkanı Lütfü savaş milletvekillerimiz Serkan Topal, Mehmet Güzelmansur, belediye başkanlarımız Asaf Güven, İbrahim Güzel ve ilçe başkanlarımızın katılımıyla düzenlenen kahvaltıda, örgütün bir arada olduğunda ne kadar güçlü olduğu bir kez daha tescillenmiştir. Bunun iyi bir başlangıç olmasını temenni ediyorum' değerlendirmesini yaptı. Kahvaltıya katılan bazı CHP´liler ise partililerini araya getiren Hatunoğlu´na teşekkür etti.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,58% 0,22
  • EURO

    34,84% 0,53
  • GRAM ALTIN

    2417,04% -0,63
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00