CHP´nin ertelenen Kadın Kolları Seçimi 3 Ocak´ta

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, ertelenen İlçe Kadın Kolları seçiminin 3 Ocak 2018 Çarşamba günü gerçekleştirileceğini açıkladı. Mansuroğlu, kongre sürecinde hiçbir müdahaleye izin vermeyece

SİYASET 28.12.2017 10:02:33 0
CHP´nin ertelenen Kadın Kolları Seçimi 3 Ocak´ta

Belediye Kültür Sarayı´nda yapılacak kongrede ‘iktidara yürüyüşün adımlarını´ atacakları, salondan halay çekerek çıkacaklarına inandığını söyleyen Mansuroğlu, ilçe binasında yönetim kurulu üyeleri ve kadın kolları başkan adaylarının da katılımıyla düzenlediği toplantıda kongrenin iptal edilmesine yönelik eleştirileri de yanıtladı. Mansuroğlu, “Yaşanan olumsuzluklar sonucu, bazıları öngörüsüzlük dendi, eksiklik dendi. Hepsini kabul ediyoruz. Orada yaşanan tüm olaylar adına ben affınıza sığınıyorum ve bunu telafi edeceğimize söz veriyorum” diye konuştu.
“Biz ilçe yönetimi olarak ne bir kebap salonundan idare edildik ne de edilmesine müsaade ettik” diyen Mansuroğlu, CHP ilçe başkanı ve yönetiminin ‘kimsenin yönetiminde ve güdümünde´ ve ‘ne abilerin ne ablaların askeri´ olmadığını vurguladı. Mansuroğlu, şöyle konuştu: “Kongre sürecinde hiçbir müdahaleye izin vermeyeceğiz. Seçim alanında kadınlarımızın sandık başına gidip oyunu kullanana kadar fikirlerini değiştirmeleri için baskı görmesine müsaade etmeyeceğiz. Biz taraf değiliz. Sadece Cumhuriyet Halk Partisi´nin tarafıyız. Kongreden kim çıkarsa çıksın kazanan CHP olacaktır. Akıllarda hiçbir soru işaretinin kalmasına izin vermeyeceğiz. Kadınlarımız hür ve demokratik bir ortamda, hiçkimseden etkilenmeden özgür bir şekilde gidecek, seçimini yapacak. Seçimden sonra tüm kadınlarımızla, örgütümüzle beraber halaylar çekerek salondan çıkacağız. Aksi bir gelişmeye hiçbir şekilde müsaade etmeyeceğiz.”
Üye olmayan bazı kişilerin kimlikleri masaya yığdıklarına şahit olduklarını, üye cetvelinde isimlerin bulunmasında sıkıntı yaşanmasına karşın bir art niyet aramadıklarını, ancak salonda gelişen olayların tekrarlanmaması yönünde önlem aldıklarını da sözlerine ekleyen Mansuroğlu, tek liste konusunda götürdükleri teklife karşın aday olma hakkının da arkasında olduklarını vurguladı. Mansuroğlu, “Biz arkadaşlarımızın aday olma özgürlüklerinin arkasındayız” dedi.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,53% -0,03
  • EURO

    34,88% 0,12
  • GRAM ALTIN

    2426,09% -0,15
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00