CHP´nin sandık görevlilerine eğitim

CHP İskenderun ilçe örgütü, 24 Haziran´da yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimlerinde sandık başında görev yapacak üyelerini düzenlediği seminerle bilgilendirdi.

SİYASET 18.06.2018 10:43:39 0
CHP´nin sandık görevlilerine eğitim

 

İskenderun/SES
Hatay Büyük Şehir Hizmet binasında düzenlenen seminerde, partinin eğitmenleri Mustafa Gökpınar ile Servet Doğan, sandık başında görev yapacak üyelere; görev, sorumluluk ve yükümlülük konularında bilgi verdi.
Seminerder konuşan CHP İskenderun ilçe başkanı Yusuf Mansuroğlu, sandık görevinin önemli olduğunu ifade ederek, 'Oy namustur. Sandıkta görev yapan arkadaşlarımız vatandaşlarımızın oylarına sahip çıkmak zorundadır. Hepinizin bu konuda gerekli hassasiyeti göstereceğine inanıyorum. Yapılacak seçimlerin ülkenin geleceğini yakından ilgilendiriyor. Kimseden çekinmenize gerek yok. Her sandıkta görevli arkadaşlarımızın yanısıra partili müşahit arkadaşlarımız da bulunacak. Bununla birlikte her seçim çevresinde görevli gönüllü avukatlarımız da olacak. Karşılaşacağınız herhangi bir sorunda bütün görevli arkadaşlarımız yanınızda olacak. Sizler bu seçimde en önemli görevlerden birini yapacaksınız. Sandıkların açılıp oy kullanma işleminin başlamasından, sandıkların kapanması ve sonrasında oy tasnif ve sayım sırasında bile görevinizin sorumluluğu içerisinde hareket etmenizi bekliyorum. Siz görevinizi yaptıktan sonra, artık söz halkımızındır' dedi.


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

10 yıl sonra basın toplantısı

"281 bin ton sera gazı salımı önlendi"

Mimarlar, 70. yılı baloyla kutladı

Orta hasarlı binalara 3 aylık ek süre!

"Basın özgürlüğü her açıdan koruma altında"

Okulda öğretmene şiddete "örgütsel tepki"

Liseden, "şiir ve müzik"

İSTE, Uluslararası Havacılık Eğitim Fuarına katıldı

Meclis, 2023 yılı hesabını onayladı

İhsan Ar, toprağa verildi

'Üç fidan' anıldı

Parkta türkülerle anıldılar

Astım kontrol altına alınabilir mi?

Hıdırellez kutlandı

  • BIST 100

    10268,6%0,2
  • DOLAR

    32,26% 0,07
  • EURO

    34,81% 0,05
  • GRAM ALTIN

    2457,60% 1,05
  • Ç. ALTIN

    3877,27% 0,00